<p>
Nyheter
</p>
<p>
<strong><u>VÄRLDSREKORD I TV4:S NYHETSMORRON DEN 2 APRIL 2011</u></strong>
</p>
<p>
Det blev världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Tiden blev 13 min 01 sek ca 1420 kickar. Det var mitt 520:e världsrekord. Trevligt och spännande. Blev inbjuden eftersom det var premiär i fotbollsalsvenskan. Jätteroligt. 
</p>

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HEMSJÖ, VÄSTERGÖTLAND, 2023-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Hemsjö i samband med Hemsjö IFs fotbollsskola den 2023-06-18. Lärde även ut fotbollstrix till alla barnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Roligt att se barnen glädje när dom provade på fotbollstrixen. Bra tryck på publiken när fotbollshowen var i gång. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat av fotbollsföreningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I STOCKHOLM, 2023-06-06 

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Solberga i samband med Solberga BKs Sveriges Nationaldag den 2023-06-06. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 38 sek ca 1750 kickar. Det var mitt 585:e världsrekord. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till barnen och publiken. Publiken som var både vuxna och unga fotbollsspelare hejade på världsrekordet jättebra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat av fotbollsföreningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ LIDINGÖ, 2023-06-04

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Lidingö i samband med ett barnkalas för 8 åringar. Lärde även ut fotbollstrix till barnen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Bra tryck på fotbollsshowen var det också. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Fin och en trevlig dag och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till ett nytt barnkalas igen.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SIGTUNA, 2023-05-12

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Sigtuna i samband med Sta Gertruds skolas 20 års-jubileum 2023-05-12. Lärde ut fotbollstrix till barnen under dagen. Hade en show i fotbollsjonglering. Autografskrivning var viktigt för publiken. Barnen lärde sig fotbollstrixen bra och var väldigt intresserade av fotbollstrixen. Barnen var i åldern från 6 - 12 år gamla. Publiken hejade på bra i fotbollsshowen. Fint väder och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Sta Gertruds skola lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, SÖSDALA, HÄSSLEHOLM, 2022-09-03

Inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Sösdala den 2022-09-03. Det var i samband med invigningen av Hanåsvallen som arrangerades av Sösdala IF. Fotbollsföreningen firade dessutom sitt 100 års-jubileum. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 37 sek ca 1571 tillslag. Publiken hejade på världsrekordet väldigt bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till publiken. Publiken var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Trevlig publik och proffsigt arrangerat av fotbollsföreningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, TÄBY, STOCKHOLM, 2022-08-20

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Täby den 2022-08-20. Det var i samband med invigning av Vikingavallen som arrangerades av IK Frej. Evenemanget fick heta Frejdagen. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 36 sek ca 1570 tillslag. Det var mitt 584e: världsrekord. Publiken hejade på världsrekordet väldigt bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till publiken. Publiken var väldigt duktiga och intresserade på att klara av fotbollstrixen. Trevlig publik och proffsigt arrangerat av fotbollsföreningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, MÄRSTA, STOCKHOLM, 2022-08-10

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Märsta den 2022-08-10. Det var i samband med Sigtuna Kommuns aktivitetsdag på Midgårdsbadet. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 34 sek ca 1560 tillslag. Det var mitt 583e: världsrekord. Publiken hejade på världsrekordet väldigt bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde även ut fotbollstrix till publiken. Publiken var väldigt duktiga och intresserade på att klara av fotbollstrixen. Fint väder och trevlig publik. Proffsigt arrangerat av Sigtuna Kommun. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka  dit igen och önskar Sigtuna kommun lycka till med sin aktivitetsdag i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, ENSKEDE, STOCKHOLM, 2022-08-06

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Enskede i samband med Stockholm Footboll Cup den 2022-08-06. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 32 sek ca 1550 tillslag. Det var mitt 582a: världsrekord totalt. Autografskrivning var populärt efter världsrekordförsöket. Lärde även ut fotbollstrix till publiken som var väldigt duktiga och  klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Roligt att se barnens intresse för fotbollstrixen. Hade naturligtvis uppvisning i fotbollsjonglering för den trevliga världsmästarpubliken. Fint väder och bra mottagande från publiken. Proffsigt arrangerat och trevligt bemöttande från arrangören. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollscupen lycka till i framtiden. 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING, VÄRMSKOG, VÄRMLAND 2022-07-31

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Värmskogs SK ungdomscup för 9 åringar den 2022-07-31. Inledde dagen med ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering.Tiden blev 14 min 32 sek ca 1500 kickar. Inga domare på plats därför godkändes inte rekordet. Direkt efter världsrekordet blev det autografskrivning som uppskattades av världsmästarpubliken. Uppvisning i fotbollsjonglering blev det också naturligtvis. Under dagen lärde jag ut fotbollstrix till dom trevliga och intresserade barnen. Bra och proffsigt arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GUSUM, NORRKÖPING, 2022-06-22

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gusum i samband med Gusums IFs fotbollsskola 2022-06-22. Lärde ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen var duktiga och klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Roligt att se intresset och glädjen från barnen när dom utförde fotbollstrixen. Hade sedan uppvisning i fotbollsjonglering där barnen också fick visa vad dom hade lärt sig under dagen. Autografskrivning var viktigt för barnen och kön var lång. Trevligt bemöttande och proffsigt arrangerat av Gusums IF. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING 2022-06-06, SOLBERGA, STOCKHOLM

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Solberga i samband med Solberga BKs Sveriges Nationaldag den 2022-06-06. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 31 sek ca 1700 kickar. Det var mitt 581a: världsrekordet. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till barnen och publiken. Publiken som var både vuxna och unga fotbollsspelare hejade på världsrekordet jättebra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, 2021-11-28, SOLBERGA, ÄLVSJÖ

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i samband med Solbergas Julmarnad som fyllde 70 år i år. Den nya rekordtiden blev 14 min 29 sek ca 1700 kickar. Det var mitt 580: världsrekord. Publiken var väldigt trevliga och hejade på världsrekordet väldigt bra. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering under hela dagen. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Dom flesta klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Autografskrivning var viktigt  för världsmästarpubliken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar Solberga Julmarknad och Solberga BK lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÄXJÖ, SMÅLAND 2021-10-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Växjö i samband med en ungdomsavslutnig som arrangerades av Växjö Norra IF. Världsmästarpubliken var väldigt trevliga och intresserade och hejade på väldigt bra i showen. Tog upp publiken och dom som kom upp var väldigt duktiga att klara av fotbollstricksen. Autografskrivning blev det på alla priser som barnen fick. Väldigt trevligt att vara där och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen. Önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden och hoppas att barnen blev inspirerade av fotbollsshowen.

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I STIGTOMTA, 2021-08-08

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Stigtomta som ligger nära Nyköping. Det nya världsrekordtsiden blev 14 min 27 sek ca 1510 kickar. Det var mitt 579:e världsrekord totalt. Det var i samband med Stigtomta IFs fotbollsskola. Gick först runt i olika grupper och lärde ut fotbollstrix till alla barnen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Hade även en kort uppvisning i fotbollsjonglering. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Publiken var väldigt trevliga och hejade snällt på världsrekordförsöket. Bra arrangerat och trevligt bemöttande. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I MÄRSTA, 2021-06-18

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Märsta den 18 juni. Det var i samband med en EM Fotbollsfest. Sverige - Slovakien. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 25 sek ca 1500 kickar. Det var det 578:e världsrekordet totalt. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för publiken. Autografskrivning blev det också. Bra arrangerat. Väldigt trevligt att vara där och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I Danderyd. Stockholm 2021-06-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Danderyd den 6 juni. Det var i samband med ett barnkalas. Barnen var väldigt fotbollsintresserade. Lärde ut fotbollstrix till alla barnen och de klarade av fotbollstrixen alldeles utmärkt. Barnen fick sedan autografer av mig på papper, fotbollar, tröjor, mm. Väldigt trevligt att vara där och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FORBOLLSJONGLERING , I LIDINGÖ, STOCKHOLM, 2019-11-30

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Lidingö i samband med ett 7 års kalas. Lärde även ut fotbollstrix till alla barnen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Tackar Markus och hans fru för en trevlig kväll och bra arrangerat. Hälsar också till alla hans trevliga barn från mig. Det var Ted som fyllde 7 år. Hipp Hipp Hurra till honom från mig. Önskar Markus och Ted och hans familj lycka till i framtiden.

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LUND, SKÅNE, 2019-11-10

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Lund i samband med Lunds Bois ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Hjälpte till med prisutdelningen till alla fotbollslag  Autografskrivningen var viktigt för världsmästarpubliken. Det var verkligen trevligt att vara i Lund och kommer aldrig att glömma det trevliga bemötande jag fick där. Bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

  

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I UPPSALA, 2019-09-20

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Uppsala i samband med  en familjeaktivitetsdag i Engelska Parken.. Det nya världsrekordtiden blev 14 min 24 sek ca 1600 kickar. Det var mitt 577:e världsrekord totalt. Utan publikens hejande på världsrekordet skulle det nog inte ha blivit något världsrekord. Hoppas naturligtvis på flera världsrekord. Efter världsrekordet blev det autografskrivning till världsmästarpubliken. Måste verkligen säga att publiken gav sitt allt på alla områden. Vilken respons. Lärde även ut fotbollstrix till barn och vuxna. Visade även mina fotbollstrix till publiken. Det var verkligen trevligt att vara i Uppsala och kommer aldrig att glömma det trevliga bemötande jag fick där. Perfekt väder var det också.  Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Facket Kommunal lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ESKILSTUNA, 2019-10-19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Torshälla i samband med Torshälla Nyby IS ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Hjälpte till med prisutdelningen till alla fotbollslag  Autografskrivningen var viktigt för världsmästarpubliken. Det var verkligen trevligt att vara i Torshälla och kommer aldrig att glömma det trevliga bemötande jag fick där. Bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I KORSNÅS, FINLAND 2019-08-10

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Korsnäs i samband med Invigningen av Korsnäs idrottsarena. Det nya världsrekordtiden blev 14 min 22 sek ca 1600 kickar. Det var mitt 576:e världsrekord totalt. Utan publikens hejande på världsrekordet skulle det nog inte ha blivit något världsrekord. Hoppas naturligtvis på flera världsrekord. Efter världsrekordet blev det autografskrivning till världsmästarpubliken. Måste verkligen säga att publiken gav sitt allt på alla områden. Vilken respons. Lärde även ut fotbollstrix till barn och vuxna. Visade även mina fotbollstrix till publiken. Det var verkligen trevligt att vara i Korsnäs och kommer aldrig att glömma det trevliga bemötande jag fick där. Perfekt väder var det också.  Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Korsnäs Kommun med alla föreningar lycka till i framtiden.

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ÖSTERVÅLA, UPPLAND, 2019-06-25

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Östervåla i samband med Östervåla IFs fotbollsskola. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 20 sek ca 1590 kickar. Det var mitt 575:e världsrekord totalt. Publiken hejade på världsrekordet på ett bra och trevligt sätt. Kanske var det därför det blev världsrekord? Lärde ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Dom var väldigt nyfikna och frågade mycket om fotbollsjonglerandet. Uppvisning i fotbollsjonglering blev det också för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevligt bemötande både från barnen och arrangören. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SIGTUNA, UPPLAND, 2019-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Sigtuna i samband med Sigtuna IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixen. Dom var väldigt intresserade och frågade mycket om fotbollsjonglerandet. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ÄLMHULT SMÅLAND 2019-06-01

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Älmhult i samband med Älmhultsfestivalen. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 18 sek ca 1600 kickar. Rekordet slogs med 2 sekunder. Det var mitt 574:e världsrekord totalt. Publiken hejade på världsrekordet bra. Det var svårt att slå världsrekordet eftersom det blåste mycket och kom många kastvindar som försvårade världsrekordförsöket. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Väldigt trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Älmhultsfestivalen lycka till i framtiden.

 

UPPVINING I FOTBOLLSJONGLERING I SOLBERGA, STOCKHOLM, 2019-05-11

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Solberga i samband med Barnens Dag på Kristallparken. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Autografskrivning var viktigt för publiken. Publiken var väldigt trevliga och intresserade av fotbollsjonglerandet. Vädret var bra och behagligt. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar arrangören lycka till i framtiden. 

 

 

 

NYTT VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I MOTALA, ÖSTERGÖTLAND, 2018-09-01

Nytt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Motala i samband med Idrottens Dag som Sisu Östergötland arrangerade. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 16sek ca 1500 kickar. Det var mitt 573:e världsrekordet totallt. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Uppvisning i fotbollsjonglering blev det också. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Trevlig publik och perfekt väder och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Sisu Östergötland lycka till i framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ÖSTERÅKER, SÖDERMANLAND 2018-08-15

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Österåker i samband med Österåkersbygdens friskola Kick Off. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 14 sek ca 1500 kickar. Det var mitt 572:a världsrekord. Världsmästarpubliken hejade på världsrekordet hela tiden det var kanske därför det blev ett nytt världsrekord?. Autografskrivning var viktigt efter världsrekordet. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering. Lärde ut fotbollstrix till publiken efter showen. Hoppas verkligen att barnen tränar vidare med fotbollstrixen. Publiken var tålmodiga, trevliga, och mycket intresserade av fotbollsjongleringen. Fint väder och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Skolan lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I BERGKVARA, SMÅLAND, 2018-06-29

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Bergkvara utanför Kalmar 2018-06-29. Det var i samband Summer Camp som Torsås Kommun arrangerade. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 12 sek sa 1500 tillslag. Det var mitt 571:a världsrekord. Rekordet slogs med en sekund. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix under dagen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Trevligt arrangerat och roligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Torsås Kommun lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I MUNKFORS, VÄRMLAND, 2018-06-28

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Munkfors i samband IFK Munkfors fotbollsskola den 28-6-2018. Lärde ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt intresserade och duktiga att klara av fotbollstrixen. Det var 5e: gången jag besökte IFK Munkfors. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I LIGGANDE FOTBOLLSJONGLERING, 2017-10-22

Nr 570, lyckades jag med i Stockholm. Detta var i samband med Ekwall Show i Eurosport 1. Kommer att sändas 30/10. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 11 sek ca 1500  tillslag. Världsrekordet kommer även att sändas på YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KRISTINEHAMN, VÄRMLAND, 2017-10-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i  Kristinehamn i samband med IFK Kristinehamns ungdomsavslutning. Barnen och ungdomarna klarade av utmaningarna med trixen väldigt bra i fotbollsshowen. Kul att få vara prisutdelare, roligt att barnen ville ha autografer. Mycket trevligt arrangerat och väldigt roligt att få vara där. Skulle se fram emot att få komma tillbaka igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SOLNA, STOCKHOLM, 2017-09-26

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Solna i samband med Mapeis 20 års-jubileum. Mapei invigde sina nya kontorslokaler i  Solna. Lärde ut fotbollstrix under dagen. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen. Det kom ca 150 inbjudna gäster som även bjöds på Italiensk buffe. Bra arrangerat och trevliga gäster. Autografskrivning till gästernas barn var populärt. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Mapei lycka till i framtidem.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KRYLBO, DALARNA, 2017-09-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Krylbo i samband med Krylbo IFs ungdomsavslutning. Lärde ut fotbollstrix under dagen. Barnen var duktiga att klara av fotbollstrixen. Jag hjälpte även till med prisutdelningen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevlig publik. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÅRGÅRDA, VÄSTERGÖTLAND, 2017-09-02

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Vårgårda i samband med Sävens BK Dagen. Lärde ut fotbollstrix till världsmästarpubliken under dagen. Barnen klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Roligt att se barnens intresse för fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för publiken. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Det var 2:a gången jag var i Sävens BK. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BÄLLSTA, VALLENTUNA, 2017-08-26

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Bällsta i samband med Bällsta FF Dagen. Lärde ut fotbollstrix till världsmästarpubliken under dagen. Barnen klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Roligt att se barnens intresse för fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för publiken. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Det var 3:e gången jag var i Bällsta FF i samband med Bällsta FF Dagen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HERRLJUNGA, VÄSTERGÖTLAND, 2017-08-19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Herrljunga i samband med Herrljunga Dagen som arrangerades av IK Frisco. Lärde ut fotbollstrix under dagen till världsmästarpubliken. Barnen var duktiga och klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Roligt att se glädjen hos barnen när dom klarade av fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för publiken. Bra arrangerat och trevlig publik. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ALLERUM, HELSINGBORG, SKÅNE, 2017-08-12

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Allerum i samband med Allerums Gifs fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Autografskrivning var viktigt för fotbollsskolebarnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TIMRÅ, MEDELPAD, 2017-08-05

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå i samband  med Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival. Det var 7:e året i rad som jag var där på fotbollsjongleringsuppvisning. Tur med vädret och trevlig publik. Lärde ut fotbollstrix till fotbollsintresserade under dagen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Mid Nordic Cup & Fotbollsfestival lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ULVSBY, KARLSTAD, 2017-07-08

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Ulvsby i samband med Ulvsby IFs 90 års-jubileum. Det nya rekordet lyder på 14 min 09 sek ca 1512 kickar. Det var mitt 569:e världsrekord. Autografskrivning direkt efter världsrekordet var viktigt för världsmästarpubliken. Uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till publiken ingick också i programmet. Bra arrangerat och trevllig publik. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ÅHUS, SKÅNE, 2017-07-05

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Åhus i samband med Åhus Beach Fotboll Cup. Det nya rekordet lyder på 14 min 08 sek ca 1510 tillslag.Det var mitt 568:e världsrekord. Det var mitt 2:a världsrekord i samband Åhus Beach Fotboll Cup. Publiken var väldigt duktiga på att heja fram världsrekordet. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken.Bra arrangerat och trevlig publik. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Åhus Beach Fotboll Cup lycka till i framtiden. Nästa världsrekordförsök blir nu på lördag i Värmland.  

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I JÄRLA, STOCKHOLM, 2017-06-17

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Järla i samband med invigningen av Järla IPs Konstgräsplan.Arrangören var Järla IF. Det nya världsrekordet lyder på 14 min 06 sek ca 1505 kickar, Det var mitt 567:e världsrekord. Efter världsrekordet blev det autografskrivning. Lärde ut fotbollstrix under dagen. Berättade om alla världsrekord och hur jag tränade upp mig för att bli världsmästare. Det var väldigt trevligt att vara där och bra arrangerat.Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I HUDIKSVALL, 2017-06-16

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Hudiksvall i samband med ett arrangemang i Guldsmeden Galleria. Det var Hudik Cup i fotboll och studenten samtidigt med detta arrangemang. Det nya rekordet lyder på 14 min 04 sek ca 1500 kickar, Det var mitt 566:e världsrekord. Autografskrivning blev det efter världsrekordet. Lärde ut fotbollstrix till publiken under dagen. Dubbelnickning mot mig provades på under dagen. Det var väldigt trevligt att vara där och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Guldsmeden Galleria lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SOLBERGA, STOCKHOLM, 2017-06-06

Uppvisning i fotbollsjonglering på Nationaldagen i Solberga blev det i samband med Solberga BKs familjedag.Lärde ut fotbollstrix till publiken under dagen. Barnen var duktiga och engagerade på att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken.Trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SALA, VÄSTMANLAND, 2017-05-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Barnens Dag i Sala Torg Galleria. Lärde ut fotbollstrix till publiken under hela dagen. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Trevligt arrangerat och roligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Sala Torg Galleria lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I MÄRSTA, STOCKHOLM, 2016-05-04

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Märsta i samband med Föreningsgalan som Sigtuna Kommun arrangerade.  Det nya rekordet lyder på 14 min 02 sek ca 1490 tillslag. Det var mitt 565:e världsrekord. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Uppvisning i fotbollsjonglering blev det också. Autografskrivning blev det efter världsrekordet. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Sigtuna Kommun lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I RYDSGÅRD, SKÅNE 2016-12-19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Rydsgårds AIF ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Publiken klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Trevligt arrangerat och bra tryck på publiken. Autografskrivning var viktigt för den trevliga publiken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I RÖNNINGE, STOKHOLM 2016-11-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Rönninge i samband med Rönninge Salem Fotbolls ungomsavslutning.Lärde även ut fotbollstrix till värlsmästarpubliken.Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen. Trevligt att vara där och bra arrangerat. Autografskrivning var viktigt för den trevliga publiken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÅSTORP, SKÅNE, 2016-11-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Åstorp i samband med Åstorps FFs ungdomsavslutning. Lärde ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning blev det också. Roligt och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ROCKNEBY, SMÅLAND, 2016-10-30

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Rockneby i samband med Rockneby IKs ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Hjälpte till som prisutdelare till alla ungdomslag. Autografskrivning blev det också. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BRÄKNE-HOBY, BLEKINGE, 2016-10-28

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Bräkne-Hoby i samband med Bräkne Hobys ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Autografskrivning var viktigt för publiken. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GARPHYTTAN, ÖREBRO, 2016-10-22

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Garphyttans IF i samband med deras ungdomsavslutning. Hjälpte till som prisutdelare till alla ungdomslagen. Lärde även ut fotbollstrix till barnen. Autografskrivning var viktigt och populärt för barnen. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I OSKARSHAMN, SMÅLAND, 2016-10-09

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Oskarshamn i samband med Springa För Livet som arrangerades av Oskarshamns AIK. Lärde ut fotbollstrix till fotbollsintresserade barn och vuxna under dagen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ROTEBRO, STOCKHOLM, 2016-10-08

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Rotebro i samband med Rotebro IS Fotbollens-dag. Lärde ut fotbollstrix till både fotbollsspelare och publik under dagen. Autografskrivning var populärt för världsmästarpubliken. Barnen var duktiga att klara av fotbollstrixen. Bra arrangerat och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I HÖGDALEN, STOCKHOLM, 2016-09-24

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i samband med Högdalens AIS 50-årsjubileum. Det nya rekordet lyder på 14 min 00 sek ca1490 kickar. Det var mitt 564:e världsrekord. Lärde ut fotbollstrix till publiken under dagen och avslutade med en uppvisning i fotbollsjonglering. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Barnen var duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Det var roligt och trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VAGGERYD, SMÅLAND, 2016-08-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Vaggerydsdagen. Lärde ut fotbollstrix till publiken under dagen. Publiken var duktiga och klarade av fotbollstrixen bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar arrangören lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSRKORD I FOTBOLLSJONGLERING i TRANÅS, SMÅLAND, 2016-08-26

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Tranås i samband med Epic Street Festival. Det nya rekordet lyder på 13 min 59 sek ca 1490 kickar. Det var mitt 563:e världsrekord. Autografskrivning ingick efter rekordförsöket. Trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Epic Street lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I KARLSTAD, VÄRMLAND, 2016-08-20

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Karlstad i samband med Stockfallets familjefestival. Det nya rekordet lyder på 13 min 58 sek ca 1500 kickar. Det var mitt 562:a världsrekord. Uppvisning i fotbollsjonglering hann det även bli. Autografskrivning direkt efter rekordet var populärt hos världsmästarpubliken. Mycket trevlig arrangör med intresserad och bra publik. Vädret var perfekt. Nästa världsrekordförsök blir i Tranås i samband med Epic Street Festival 2016 den 26/8. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till Karlstad och önskar festivalkommitten lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I FÖRSLÖV, SKÅNE, 2016-08-14

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Förslöv i samband med Förslövs IFs fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var duktiga att klara av fotbollstrixen. Nacktricket var populärt. Det är viktigt för mig att inspirera barnen. Alla var väldigt trevliga mot mig. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TIMRÅ, MEDELPAD, 2016-08-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå i samband med Mid Nordic Cup. Det här var 5 gången jag var där. Lärde ut fotbollstrix till fotbollspubliken under dagen. Alla som provade på fotbollstrixen klarade av dom bra. Autografskrivning var väldigt populärt. Trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HJÄRTUM, BOHUSLÄN, 2016-07-31

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Hjärtums IS i samband med Hjärtumsdagen. Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga som klarade av fotbollstrixen som jag lärde ut. Det är roligt att se lyckan hos barnen när dom klarar av det. Att Inspirera barnen är viktigt för mig. Autografskrivning var populärt för världsmästarpubliken. Det är 2:a gången jag var här. Bra arrangerat och trevlig stämning. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks till Hjärtums IS och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I RÅGSVED, STOCKHOLM, 2016-07-10

Inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Rågsved i samband med Rågsveds Sommarfest. Det nya rekordet lyder på 14 min 04 sek ca 1500 kickar. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering. Lärde ut fotbollstrix till världsmästarpubliken under dagen. Dubbelnickning mot mig var väldigt populärt. Autografskrivning var det populäraste inslaget under dagen. Fint väder och trevlig publik. Många duktiga och intresserade bolltrollare fanns det gott om. Trevligt bemötande och bra arrangerat av Familjebostäder. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar Familjebostäder lycka till i framtiden med nya arrangemang.

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ÅHUS, SKÅNE, 2016-07-05

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fötterna blev det i samband med Åhus Beach Fotboll i Åhus. Det nya rekordet lyder på 6 min 59 sek ca 1500 kickar. Det var mitt 561: världsrekord. Hade även uppvisning i fotbollsjongleringens konst för världsmästarpubliken. Lärde ut fotbollstrix under dagen till cupdeltagarna. Autografskrivning var viktigt efter världsrekordförsöket. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar Åhus Beach Cup lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HOVÅS, GÖTEBORG, 2016-06-22

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Billdal/Hovås i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Autografskrivning var viktigt för fotbollsskolebarnen. Barnen var väldigt duktiga att lära sig fotbollstrixen. Bra väder och en trevlig dag. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HÖGSBY, SMÅLAND, 2016-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Högsby i samband med Högsby Marknad. Lärde ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var väldigt viktigt för världsmästarpubliken. Väldigt trevlig publik och bra väder. Bra arrangerat av arrangören. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar Högsby Marknad lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KINNE- VEDUM, VÄSTERGÖTLAND, 2016-05-14-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kinne-Vedum i samband klassfotbollen som arrangerades av Kinne-Vedums IF. Det var 11:e gången i rad som jag var där och uppträdde som fotbollstrollare. Det är ett personligt rekord för mig ingen annan arrangör har anlitat mig så många gånger. Kinne-Vedum är en trevlig förening med bra människor som sitter i styrelsen. Föreningen tycker att det är roligt att barnen har det bra. Fotbollsföreningen var väldigt omtänksamma och gästvänliga mot mig. Dubbelnickning mot världsmästarpubliken var populärt. Autografskrivning var väldigt viktigt för barnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, TINGSRYD, SMÅLAND, 30-4-2016

Inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Tingsryd i samband med Våryran som arrangerades av FC Tingsryd. Det nya rekordet lyder på 14 min 00 sek ca 1400 kickar. Uppvisning i fotbollsjongleringens konst blev det också. Trevlig publik och fint väder. Bra arrangerat helt enkelt. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar fotbollsklubben lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÅNGE, HÄLSINGLAND, 2016-04-09

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Ånge IFs ungdomscup.Jag hade många uppvisningar under dagen. Det var jättetrevlig stämning och publiken  var duktiga att klara av fotbollstricken. Autografskrivning var väldigt viktigt för publiken. Vädret var toppenbra och roligt att komma till Ånge för första gången. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I RÅDHUSET, STOCKHOLM, 2016-02.21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med ett 10 års-kalas. Publiken var trevlig och applåderade mycket. Många ville komma upp och prova på olika trix i showen. Lärde även ut fotbollstrix till barnen efter showen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Många av barnen ville ta bilder tillsammans med mig. En mycket trevlig och lyckad dag. Hoppas att barnen fortsätter att träna med bollen när dom kommer hem och ett Stort Hurra till födelsebarnen från mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VALTORP, FALKÖPING, 2015-12-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Valtorp i samband med Valtorps IFs ungdomsavslutning. Världsmästarpubliken var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixutmaningarna i showen. Publiken var väldigt glada och trevliga och applåderade mycket. Jag fick även äran att hjälpa till med prisutdelningen. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HARLÖSA, SKÅNE 2015-12-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Harlösa i samband med Harlösa IFs ungdomsavslutning. Publiken var trevlig och klarade av fotbollstrixutmaningarna väldigt bra. Fick även äran att vara prisutdelare till ungdomslagen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LÅNGARED, ALINGSÅS, 2015-11-22

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Långareds BOIS ungdomsavslutning. Publiken var trevliga och klarade av fotbollstrixen bra i showen.Vid prisutdelningen hjälpte jag till som prisutdelare. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevligt bemöttande. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BUNKEFLOSTRAND, MALMÖ, 2015-11-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Bunkeflo FFs ungdomsavslutning. Publiken var trevlig och även duktiga att klara av fotbollstrixen i showen. Hjälpte även till som prisutdelare i samband med prisutdelningen. Autografskrivning var också viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I FLEN, SÖDERMANLAND, 2015-11-10

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Flens IFs ungdomsavslutning. Lärde även ut fotbollstrix till publiken i showen. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen och applådera. Hjälpte även till med prisutdelningen och autografskrivning var också viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat av Flens IF. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÅMÅL, DALSLAND, 2015-10-23

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Åmål i samband med IF Vikens ungdomsavslutning. Hade först uppvisning för dom yngre barnen och senare även för dom vuxna barnen. Lärde även ut fotbollstrix till barnen. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen i fotbollshowerna. Autografskrivning var både roligt och populärt. Väldigt trevligt bemöttande från alla i föreningen. Trevligt och roligt och bra arrangerat. Hopas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LIT, JÄMTLAND, 2015-10-04

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Lit i samband med IFK Lits fotbollens dag. Lärde även ut fotbollstrick till barn och vuxna. Publiken var trevliga och klarade av utmaningarna i showen väldigt bra. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Jag var väldigt imponerad av det vackra landskapet runt Lit. Vädret var kanonbra. Väldigt trevligt bemöttande av alla i föreningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING,I MEDBORGARPLATSEN, STOCKHOLM, 2015-09-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i medborgarplatsen i samband med Hammarby Fotbolls familjeaktivitet. Hade 4 uppvisningar i fotbollsjonglering. Lärde ut fotbollstrix till världsmästarpubliken. Många frågor om mina världsrekord i fotbollsjonglering blev det. Dubbelnickning mot mig var roligt och populärt. Autografskrivning till publiken var viktigt. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GÄVLE, 2015-09-05

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gävle i samband med Cirkusgatan på slottstorget. Lärde även ut fotbollstrix till publiken innan fotbollsshowen började. Autografskrivning blev det både före och efter mitt uppträdande. Det var även andra artister som uppträde vid olika tidpunkter under kvällen. Mycket trevligt och bra arrangerat av Kalle som höll i programet. Önskar arrangören lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I EDSVÄRA, VÄSTERGÖTLAND, 2015-09-05

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Edsvära i samband med Edsvära Fritidsgårds 5 års-jubileum. Lärde även ut fotbollstrix till fritidsbarnen. Autografskrivning var viktigt för barnen. Trevlig publik med bra väder. Önskar fritidsgården lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I EDSVALLA, VÄRMLAND, 2015-08-22

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Edsvalla utanför Karlstad i samband med 90 års-jubileum. Det var många fotbollsmatcher som spelades under dagen. Väldigt trevlig publik med bra väder. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var också viktig för världsmästarpubliken. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TIMRÅ, MEDELPAD, 2015-08-01

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå i samband med Mid Nordic Cup som arrangerades av IFK Timrå. Hade många uppvisningar under dagen. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var väldigt populärt. Dubbelnickning mot mig var roligt både för mig och publiken. Publiken fick även visa vad dom kunde prestera med en fotboll. Frågor var också fritt att ställa. Väldigt trevlig publik och bra arrangerat. Det var 5:e gången jag var där och uppträde. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VARBERG, HALLAND, 2015-07-31

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Varberg i samband med Tofta IFs fotbollsläger. Lärde även ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga att lära sig fotbollstrixen. Det syndes att barnen var intresserade och tyckte att det var roligt. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Bra arrangerat och trevliga och angagerade föräldrar och tränare. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I MUNKFORS, VÄRMLAND, 2015-07-01

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Munkfors i samband med IFK Munkfors fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixen och det syndes att dom tyckte att det var roligt. Barnen fick ställa fria frågor om fotbollsjonglering och fick motfrågor även av mig. Autografskrivning var viktigt för fotbollsskolebarnen. Det var väldigt trevligt och roligt att se barnens nyfikenhet. Vill tacka Peter Nord för bra planering av fotbollsskolan. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TROLLHÄTTAN, VÄSTERGÖTLAND, 2015-06-27

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med en aktivitetsdag i sibahuset i Trollhättan. Det var ett eventbolag som arrangerade mig. Många fotbollsjongleringsuppvisningar blev det. Lockade även fram publiken för att prova på olika fotbollstrix. Publiken klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Fick många frågor om fotbollsjonglering. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken som mest bestod av barnfamiljer. Trevlig publik och bra feelings. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar eventbolaget och centrumet lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HAMMERDAL, JÄMTLAND, 2015-06-26

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Hammerdals IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till fotbollsskolebarnen under dagen. Barnen lyssnade och lärde sig fotbollstrixen väldigt bra. Många frågor om fotbollsjonglering ingick också i fotbollsjongleringens konst. Ställde även några motfrågor om fotbollsjonglering och diskuterade det. Autografskrivning var också viktigt för barnen. Det var 3:e gången jag var i Hammerdals IF. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I STOCKSUND, STOCKHOLM, 2015-06-25

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med IFK Stocksund fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till fotbollsskolebarnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixen och glädjen fanns där också. Fick många olika frågor om fotbollsjonglering och ställde även frågor till barnen. Autografskrivning var viktigt för barnen. Bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KULLAVIK, GÖTEBORG, 2015-06-16

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i kullavik i samband med Kullaviks IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till fotbollsskolebarnen under dagen. Barnen var duktiga och roliga när dom övade på fotbollstrixen. Många intressanta frågor om fotbollsjonglering var roligt att diskutera med barnen. Autografskrivning var ett populärt inslag för barnen. Väldigt trevlig dag med glada minnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BÄLINGE, UPPLAND 2015-06-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Bälinge IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Fotbollsskolebarnen var väldigt duktiga och roliga när dom klarade av sina fotbollstrix. Autografskrivning var viktigt för barnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ARBRÅ, HÄLSINGLAND 2015-06-13

Världsrekord i fotbollsjonglering blev det i Arbrå i samband med Arbrå BKs fotbollens dag. Fotbollsjongleringsshow blev det också för världsmästarpubliken. Lärde även ut fotbollstrix till publiken och autografskrivning var ett intressant ämne under dagen. Den nya rekordtiden i liggande fotbollsjonglering lyder på 13 min 57 sek ca 1485 tillslag. Det var mitt 560: e världsrekord. Det var väldigt trevligt att vara där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ LIDINGÖ, STOCKHOLM 2015-06-12

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Lidingö i samband med ett 10 års kalas. Det var väldigt trevligt och bra arrangerat av Olivers Mamma Marie. Lärde även ut fotbollstrix till Olivers kompisar. Autografskrivning var populärt på slutet av kvällen. Önskar Oliver och hans familj lycka till i framtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I NYKVARN, SÖDERMANLAND, 2015-06-10

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Nykvarn i samband med Lillhagaskolans skolavslutningsevent i Folkets Park. Lärde ut fotbollstrix till skoleleverna. Jättetrevligt och kul att se hur duktiga och intresserade eleverna var av fotbollstrixen. Autografskrivning blev det på slutet av kvällen. Trevligt och bra arrangerat av Nykvarns Kommun och skolan. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar arrangören lycka till i framtiden.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I MOTALA, ÖSTERGÖTLAND, 2015-06-07

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Motala i samband med cykeltävlingen vättern runt. Uppträde mellan 12.00 - 19.00. Det blev många uppvisningar i fotbollsjonglering och många trevliga möten med publiken. Passade på att lära ut fotbollstrix till publiken när det fanns tillfälle för detta. Dubbelnickning mot mig och autografskrivning var populärt för publiken. Många frågor om alla mina världsrekord var också intressant för publiken. Väldigt trevligt arrangemang och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar arrangemangkommitten lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LÄNGHEM, VÄSTERGÖTLAND, 2015-06-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Länghem i samband med Länghems IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga att klara av fotbollstricksen. Autografskrivning var viktigt för världsmästarpubliken. Vill gärna framföra att det var väldigt trevligt att vara där. Bra arrangerat och trevligt bemötande. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÄSTERGÖTLAND, 2015-05-23-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kinne Vedum i samband med klassfotbollen som arrangerades av Kinne Vedums IF. Nu har jag uppträtt där i 10 år vilket är personligt rekord för mig. Lika trevligt arrangerat som vanligt. Mycket trevliga barn och vuxna i publiken. Dubbelnickning och autografskrivning var publiken väldigt intresserade av. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING OCH INOFFICIELLT VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING 2015-05-20

Uppvisning och inofficiellt världsrekord i fotbollsjonglering blev det i Gävle i samband med invigningen av Gavlevallen. Det inofficiella världsrekordet blev 14 min 00 sek ca 1488 tillslag. Hade även en uppvisning i fotbollsjonglering i halvtid. Matchen spelades mellan Gefle IF och IFK Sundsvall. Fullsatt på läktaren och ett väldigt trevligt arrangemang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GÖTEBORG 2015-04-17

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Göteborg i samband med ett eventjippo som Scania och FC Göteborg arrangerade ihop tillsammans. Före uppvisningen och efter uppvisningen gick jag runt bland publiken och minglade och bolltrollade. Det var ett väldigt trevligt arrangemang. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Scania och FC Göteborg lycka till i framtiden.

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I STADSHAGEN, STOCKHOLM, 2015-01-11

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Ballbreaker i Stadshagen i samband med MTRs 5 års-jubileum. Lärde även ut fotbollstrix till publiken.Autografskrivning var också ett väldigt populärt ämne. Mång passade på att fotografera med sina telefoner tillsammans med mig. Publiken var väldigt trevliga som var både vuxna och barn. Många frågor om alla mina världsrekord. Fanns tillgänglig för publiken från kl 12.00 - 22.00. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till MTR och önskar företaget lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ESKILSTUNA, SÖDERMANLAND, 2014-12-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i köpcentrumet Tuna Park i Eskilstuna. Det var i samband med BK Sports aktivitetsdag. Hade uppvisning vid 4 olika tidpunkter under dagen. När jag inte hade uppvisning så lärde jag ut fotbollstrix och skrev autografer till världsmästarpubliken. Publiken var väldigt trevliga och ställde många frågor efter showerna.Publiken var också duktiga att klara av fotbollstrixen som ingick i showen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskr fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SÄVSJÖ, SMÅLAND 2014-11-15

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Sävsjö i samband med Sävsjö FFs ungdomsavslutning. Hjälpte även till som prisutdelare till alla ungdomslagen. Autografskrivnig var också viktigt för barnen. Väldigt trevlig publik och proffsigt arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I STRÄNGNÄS, SÖDERMANLAND, 2014-11-08

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Strängnäs i samband med IK Viljans ungdomsavslutning. Föreningen fyller 100 år och hade även en fest för dom äldre på kvällen. Det nya världsrekordet lyder på 13 min 56 sek ca 1470 tillslag. Det var mitt 559:e världsrekordet totalt. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering direkt innan världsrekordförsöket. Fick även upp publiken att klara av olika fotbollstrix i showen. Jättetrevlig publik och arrangör. Autografskrivning till publiken blev det också.. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I MUNKA LJUNGBY, SKÅNE, 2014-11-01

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Munka Ljungby IFs ungdomsavslutning. Det var ca 300 barn och föräldrar där. Jag hjälpte till med prisutdelningen och autografskrivning blev det på slutet av kvällen. Det var en trevlig publik och många våghalsiga barn som klarade av utmaningarna på fotbollsshowen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÄNGELHOLM, SKÅNE, 2014-10-19

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Ängelholm i samband med Ängelholms FFs fotbollsmatch mot IK Sirius FK. Före fotbollsmatchen lärde jag ut fotbollstrix till 4 - 7 åriga barn i ca 1 timme. Dom 50 st jätteduktiga barnen var väldigt intresserade att lära sig fotbollstrixen. Sedan började matchen och i halvtid hade jag uppvisning i fotbollsjonglering samtidigt som barnen visade publiken sina fotbollstrix. Efter det så skrev jag autografer till barnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dig igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I EDSBYN, HÄLSINGLAND, 2014-10-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Edsbyn i samband med Edsbyns IF FFs ungdomsavslutning. Jag hade 2 st uppvisningar i fotbollsjonglering. Den första kl 12.00 och den andra kl 14.00. Det var väldigt trevligt att vara där och inspirera ungdomarna. Barnen var väldigt duktiga att klara av sina fotbollstrix som dom fick göra på scenen mitt i showen. Jag hjälpte även till med prisutdelningen till barnen. Autografskrivning var också viktigt för barnen. Har alltid med mig autografkort och törspennor. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I EKERÖ, STOCKHOLM 2014-10-09

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Ekerö i Skytteholm.Det var i samband med ett Tele2 event. Temat för eventet var hur man kan fokusera och förbättra sig själv och bli proffs i sitt arbete. Inledningsvis minglade jag runt bland publiken innan eventet började. Visade då lite lättare trix som även medarbetarna fick prova på. Eventet började med kort presentation av mig. Fotbollsjongleringsshow och fotbollstrix till publiken. Publiken var duktiga att klara av fotbollstrixen och väldigt nyfikna och trevliga. Efter uppvisningen berättade jag om hur jag började med fotbollsjongleringen och vad som inspirerade mig. Jag förklarade vad som var viktigt att tänka på för att lyckas slå alla dessa världsrekord. Några exempel på detta var fokusering, träning,och det lilla extra. Sista frågan var om det är någon som vill ha en autograf till sina barn. Den vuxna publiken tänkte verkligen på sina barn och responsen blev perfekt.Hoppas naturligtvis att det blir flera event med Tele2 och önskar företaget lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I UPPSALA, UPPLAND, 2014-10-04

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Uppsala IF dagen. Det var 70 st ungdomslag på plats. Barnen var mellan 7 - 12 år gamla. Hade många uppvisningar i fotbollsjonglering under dagen. Lärde ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var väldigt populärt. Bra stämning och perfekt väder. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I UPPLANDS VÄSBY, STOCKHOLM, 2014.09-27

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Upplands Väsby Centrums Föreningsmässa. Jag hade 3 st uppvisningar i fotbollsjonglering på centrumscenen. Hade även en plats till att lära ut fotbollstrix,autografskrivning,dubbelnickning mot mig, fotbollsjongleringstävlingar, svarade på frågor om fotbollsjonglering, mm. Det var roligt att komma tillbaka till Väsby Centrum eftersom det var 17 år sedan jag var där och uppträdde. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Mats och hans kollegor på kommunen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TÄBY, STOCKHOLM, 2014-09-21

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Täby FKs föreningens dag. Lärde även ut fotbollstrix till publiken, autografskrivning under dagen. Väldigt trevlig publik med bra väder. Publiken var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixen. Många intressanta frågor om fotbollsjonglering. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ENSKEDE, STOCKHOLM, 2014-09-13

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Enskede IKs 100 års-jubileum. Lärde även ut fotbollstrix till publiken, autografskrivning, under dagen. Det var fint väder med trevliga händelserika möten under dagen. Publiken var väldigt duktiga att lära sig fotbollstrixen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VALLENTUNA, STOCKHOLM, 2014-09-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Vallentuna i samband med Bällsta FFs traditionella fotbollens dag. Lärde även ut fotbollstrix till publiken, autografskrivning, under dagen. Väldigt trevligt att vara där och många duktiga talanger som hade bollsinne och humor. Bra väder och trevligt arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I JÄRNA, SÖDERMANLAND, 2014-08-30

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Järna SKs 90 års-jubileum. Klubben anordnade en fotbollensdag som var lyckad med fint väder. Hade uppvisning vid tre olika tillfällen under dagen. Lärde ut fotbollstrix,dubbelnickning mot publiken,autografskrivning, mm. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ GOTLAND, 2014-08-14

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Gotland i samband med P18s fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till alla duktiga fotbollsskolebarnen. Det var väldigt imponerande att se barnens koncentration att verkligen villa lära sig trixen. Autografskrivning var ett väldigt populärt inslag som tog längre tid än dom flesta trodde. Det var roligt att se att barnen trivdes bra på fotbollsskolan. Hoppas verkligen att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TIMRÅ, 2014-08-02

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå i samband med IFK Timrås ungdomscup Mid Nordic Cup. Det var 4:e gången som jag medverkade i cupen. Det blev många uppvisningar i fotbollsjonglering och jag lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning var också ett populärt ämne. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HALMSTAD, 2014-07-26

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Halmstad i samband med Laxacupen som arrangeras av Halmstad BK. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering på Örjans Vall i samband med allsvenska matchen Halmstad BK och Gefle IF. Lärde även ut fotbollstrix till publiken i samband med Laxacupen. Autografskrivning var populärt på Laxarcupen och på Örjansvall. Bra väder med trevlig publik. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HOLMSUND, UMEÅ

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med IFK Holmsunds och Obbola IKs fotbollsskoleavslutning. Publiken var väldigt trevliga och applåderade på bra. På slutet av dagen slog jag ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Den nya rekordtiden blev 14 min 01 sek ca 1470 tillslag. Bra väder med trevlig stämning. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÄXJÖ, SMÅLAND 2014-06-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Växjö BKs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga på att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning var viktigt för barnen. Bra väder med bra stämning. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÖSTERVÅLA, UPPLAND, 2014-06-19

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Östervåla IFs fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix till barnen under dagen.Barnen var väldigt duktiga på att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning var väldigt viktigt för barnen. Det var väldigt trevligt att vara där och bra arrangerat. Det var andra gången jag var där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SKÄRHAMN, BOHUSLÄN, 2014-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering i samband med Skärhamn IFs fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen klarade av fotbollstrixen väldigt bra. Autografskrivning var också väldigt viktigt för barnen. Bra väder med bra stämning. Bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I FALKÖPING, VÄSTERGÖTLAND, 2014-06-17

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Falköping IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Autografskrivning var också väldigt viktigt för fotbollsskolebarnen. Det var bra väder och bra stämning. Bra arrangerat. Hoppas att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BÄLIMGE, UPPLAND, 2014-06-16

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Bälinge IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig fotbollstrixen. Autografskrivningen var också väldigt viktig för barnen. Det var bra väder med trevlig stämning bland fotbollsskolebarnen och ledarna. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I ARBRÅ HÄLSINGLAND 2014-06-08

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Arbrå i samband med Arbrå IFs fotbollens dag. Den nya rekordtiden lyder på 13 min 53 ca 1475 tillslag. Det var det 558:e världsrekordet för mig. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering. Avslutade dagen med att lära ut fotbollstrix och dubbelnickning med publiken. Autografskrivning var också ett populärt och intressant ämne för dagen. Publiken var väldigt trevliga och var väldigt positiva till alltihopa. Väldigt bra arrangerat av arrangören. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÖREBRO 2014-06-06

Upvvisning i fotbollsjonglering blev det i Vivalla skola i samband med kulturkramar. Slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering.Den nya tiden blev 13 min 53 sek ca 1474 tillslag. Publiken lärde sig olika fotbollstrix och ville gärna prova på dubbelnickning mot mig. Det var ett väldigt trevligt arrangemang med applåderande publik. Det var även olika uppträdande från olika kulturer. Man kunde även prova på att äta olika maträtter från olika länder. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar kulturkramar lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I STALA, ORUST, BOHUSLÄN, 2014-05-30

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Stala i samband med Stala IFs fotbollsskola. Det var 94 barn som var med på fotbollsskolan. Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig trixen. Avslutade dagen med autografskrivning till barnen. Vädret var bra med bra stämning under dagen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, STOCKHOLM, 2014-05-19

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det på Munchen Bryggeriet i stockholm i samband med Cleantech o Forum Europe. Det nya världsrekordet lyder på 13 min 51 sek ca 1470 kickar. Det var det 557:e världrekordet. Hade uppvisning i fotbollsjongleringens konst. Publiken var väldigt trevlig och det var många internationela gäster. Hoppas naturligtvis att få komma dit igen och önskar Energiverket lycka till i framtiden.

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KINNE VEDUM, VÄSTERGÖTLAND, 2014-05-17-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kinne Vedum i samband med klassfotbollen som arrangeras av Kinne Vedums IF varje år. Det är 9:e året i rad som jag är där. Fantastiskt roligt och trevligt både med publiken och väldigt bra arrangerat. Lärde även ut fotbollstrix till publiken. Det som publiken mest uppskattade var dubbelnickning mot mig och autografskrivning. Jag hjälpte naturligtvis till med prisutdelningen till alla trevliga och roliga barn. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I STOCKHOLM, 2014-05-09

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på hos teleoperatören 3s huvudkontor i Stockholm i samband med deras 11 års-firande. Jag fick testa Sony´s nya teknik och hade då en videokamera på huvudet samtidigt som jag jonglerade med fotbollen. Kameran filmade där jag tittade med ögonen och då kunde publiken även se direkt i TVn och analysera detta. Det var en mycket spännande och rolig upplevelse. Publiken var endast för 3s medarbetare och var ca 600 st personer på plats. Det var väldigt trevlig publik.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, STOCKHOLM,2014-05-08

Inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det på Munchen Bryggeriet i samband med invigningen av den nya matsalen. Den nya rekordtiden lyder på 13 min 51 sek ca 1455 kickar. Hade uppvisning innan världsrekordförsöket inför 300 personer i samband med mingel bland gästerna. Det var väldigt trevligt och bra arrangerat av IMF.Hoppas naturligtvis att få flera uppdrag från IMF och önskar dem lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I TYRESÖ, STOCKHOLM, 2014-04-29

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Tyresö i samband med Nyboda skolans invigning av konstgräsplan. Det nya rekordet lyder på 13 min 50 sek ca 1455 kickar. Det var mitt 556:e världsrekord. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering innan världsrekordförsöket. Det var väldigt trevligt och även bra arrangerat av Tyresö kommun och fritidsförvaltningen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Skolan lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I VADSTENA, 2014-04-21

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Vadstena i samband med invigningen av Kungsvalla IPs konstgräsplan. Det nya världsrekordet lyder på 13 min 49 sek ca 1455 st kickar. Det var det 555;e världsrekordet. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning blev det också. Det var väldigt trevligt att vara där. Fint väder, bra publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Vadstena GIF lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I LIGGANDE FOTBOLLSJONGLERING I KIRUNA, 2014-03-01

Det nya Världsrekordet i liggande fotbollsjonglering lyder på 13 min 47 sek ca 1455 kickar. Det var mitt 554;e världsrekord. Världsrekordet slogs på Kiruna torg i samband med Coca Cola Trophy. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering, lärde ut fotbollstrix, dubbelnickning mot mig, fotbollsjongleringstävlingar, autografskrivning mm. Uppträde även på fotbollsarenan Lambia där Coca Cola arrangerade olika aktiviteter för barnen dribbling med boll,fotbollsjonglering, skott mot mål mm. Uppträde även inne på stadshuset.  Alla som ville fick en bild tillsammans med Världsmästarbucklan. Det var väldigt populärt. Coca Cola och Fifa representanter höll också tal till publiken. Ett trevligt arrangemang med många bollar i luften. Det var eventpersonal från United Media Group som planerade aktiviteterna på plats. Önskar Coca Cola Trophy och UMG lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I LIGGANDE FOTBOLLSJONGLERING I STOCKHOLM, 2014-02-28

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det på Coops Huvudkontor i Solna. Det nya världsrekordet i liggande fotbollsjonglering på fötterna lyder på 13 min 46 sek ca 1450 kickar. Det blev även världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fötterna och den nya tiden lyder på 6 min 56 sek ca 1300 kickar. Just nu har jag slagit 553 världsrekord och innehar 8 världsrekordkategorier i Guinness World Records. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering, lärde ut fotbollstrix, dubbelnickning mot mig, fotbollsjongleringstävling, autografskrivning mm. Det var i samband med Coca Cola Trophy där speciellt inbjudna gäster fick vara med och ta en bild med Världsmästarbucklan. Fotbolls VM spelas i år i Brasilien. Världsmästerbucklan åker runt till vissa länder och visas upp. Gästerna spelade fotbollsspel och mat och dryck serverades. Sponsorerna Coop och Coca Cola höll tal tillsammans med Fifa representanter. Ett trevligt arrangemang som planerades av eventpersonal från United Media Group. Önskar Coca Cola Trophy och UMG lycka till och hoppas naturligtvis att gästerna var nöjda med arrangemanget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING  I STOCKHOLM 2013-12-19 

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med sista avsnittet i Aftonbladets Sport Show Webb TV. Det var Årskrönika om allt som hade hänt under 2013. Min jongleringsuppgift var att hålla bollen igång under 2 timmar i sträck och det  lyckades jag med. Det var andra gången jag var inbjuden som gäst för att underhålla webb TV tittarna. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar programmet lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BJÄRNUM, HÄSSLEHOLM, SKÅNE, 2013-11-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Bjärnum i samband med Bjärnum GOIFs ungdomsavslutning. Publiken var väldigt trevlig och duktig på att applådera både till mig och till sig själva. Barnen som fick komma upp på min fotbollsshow klarade av utmaningarna alldeles utmärkt. Jag hjälpte även till som prisutdelare och skrev autografer. Det var väldigt trevligt arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÅRGÅRDA, VÄSTERGÖTLAND 2013-11-08

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Vårgårda i samband med Vårgårda IKs ungdomsavslutning. Publiken var väldigt trevlig och hejade på bra. Var även prisutdelare och skrev autografer. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ESKILSTUNA, 2013-10-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Eskilstuna i samband med BK Sports ungdomsavslutning. Jag hjälpte även till att dela ut priserna till alla ungdomslagen. Efter prisutdelningen var det dags att skriva autografer till alla barnen. Det var väldigt trevlig publik och bra arrangerat. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I STOCKHOLM, 2013-10-25

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Drottningsgatan i samband med att tidningen Metro delade ut sina tidningar. Det var sportkedjan Stadium som hade annonserat stort i Metro om sina vinterjackor. Mycket trevligt arrangemang. Hoppas naturligtvis att få nya uppdrag från Metro och önskar tidningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING PÅ LIDINGÖ, STOCKHOLM, 2013-10-12

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fotsulerna blev det i samband med arrangemanget MTG Unites for Peace. Den nya rekordtiden blev 6 min 55 sek ca 1500 kickar. Det var mitt 551:a världsrekord. Hade även en uppvisning i fotbollsjongleringens konst. Lärde även ut fotbollstrix under dagen och skrev autografer till barnen. Sedan var det kändismatcher mellan gamla fotbollsspelare som exempelvis Roland Nilsson och Anders Limpar. Efter matcherna var det mat och prisutdelning och underhållning för barnen. Senare på kvällen var det disco för alla barnen. I MTG United for Peace ingår 14 olika nationer som spelar fotboll mot varandra. Det var 4:e året i rad som jag var med och arrangemanget har bara funnits i 4 år. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar MTG United for Peace lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HÖRBY, SKÅNE, 2013-10-11

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Hörby i samband med Mårtenssons Bils fotbollsfest. Slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering på fötterna. Rekordtiden blev 13 min 47 sek ca 1500 kickar. Minglade även runt med fotbollen bland fotbollspubliken och autografskrivning blev det också. Huvudämnet var naturligtvis fotbollsmatchen mellan Sverige - Österrike och matchen slutade 2 - 1 till Sverige. Matchen sändes på en storbilds TV. Mårtenssons Bil bjöd på fri entre, fri mat och obegränsat med starköl. Det var även gamla kända fotbollsspelare där som exempelvis Thomas Raveli och Kenneth Andersson. The Poodels spelade denna kväll. Det var 1100 personer på denna fest med bra stämning och trevliga människor. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Mårtenssons Bil lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÄST I AFTONBLADETS, SPORTBLADET, SHOW, WEBB TV, 2013-10-02

Jag var gäst i Aftonbladets nya webb Tv satsning, Sportbladets Show den 2013-10-02. Blev intervjuvad om alla mina världsrekord och trixade med fotbollen direkt i studion. Hade även några utmaningar till deras reporter som ska prova på några fotbollstrix senare efter sändning. Ett exempel på detta är 7 stegaren (Höger fot, höger lår, höger axel, vanlig fotbollsnick, vänster axel, vänster lår, vänster fot). Ska komma tillbaka som gäst snart och då gäller det att försöka att slå ett världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Det var väldigt trevligt att vara där med olika gäster  som exempelvis Mats Strandberg.

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I JÖNKÖPING, SMÅLAND, 2013-10-01

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Jönköping i samband med NGIS ungdomsavslutning. Tog även upp publiken och lärde ut fotbollstrix både före showen och i showen. Sedan hjälpte jag till med prisutdelning för alla ungdomslagen. Alla lagen såg ut att trivas och det var många heja ramsor och tack ord till varandra. Avslutade sedan med autografskrivning till dom trevliga och charmiga barnen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SOLLEBRUNN, VÄSTERGÖTLAND, 2013-09-10

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Sollebrunn i samband med Sollebrunns IFs föreningens dag. Lärde även ut fotbollstrix till barnen och autografskrivning blev det också. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig trixen. Publiken var mycket trevliga och charmiga och applåderade väldigt mycket. Föreningen hade byggt en ny läktare som var klar och fyllde samtidigt 80 år. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ LIDINGÖ, STOCKHOLM, 2013-09-08

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Lidingö i samband med IFK Lidingös fotbollens dag. Lärde även ut fotbollstrix till barnen under dagen. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig trixen. Publiken var otroligt trevliga och vädret var fantastiskt. Autografskrivning blev det också. Det var tredje gången gillt som jag var där. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BÄLLSTA, TÄBY, STOCKHOLM, 2013-09-08

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Bällsts i samband med Bällsta IFs fotbollens dag. Lärde även ut fotbollstrix till barnen. Barnen var väldigt bra på att lära sig trixen. Publiken var positiva och trevliga och vädret var bra. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att  få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ INSJÖDAGEN, DALARNA, 2013-08-31

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Insjön i samband med Insjödagen som arrangerades av Clas Ohlson. Lärde även ut fotbollstrix. Autografskrivning blev det också. Dubbelnickning mot publiken var också populärt. Många barn och föräldrar kom fram och ställde frågor om mina världsrekord och undrade hur man ska träna på fotbollstrix och fotbollsjonglering. Vädret var okey. Det var många programpunkter under dagen och publiken hade mycket att göra under dagen. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar Clas Ohlson och Insjödagen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ODENSALA, MÄRSTA, UPPLAND, 2013-08-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Odensala IP i samband med SK Wigörs 80 års-jubileum. Klubben hade sin årliga Fotbollens Dag där ungdomslagen spelade mot andra klubblag. Lärde även ut fotbollstrix och de var väldigt duktiga. Autografskrivning blev det också. Publiken var väldigt trevlig och hejade på bra. Vädret var också fantastiskt. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LATORP, ÖREBRO, 2013-08-16

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Latorps IF i samband med fotbollsskolan. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga att klara av fotbollstrixen. Autografskrivning blev det också. Bra väder och bra stämning var det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TVÅÅKER, VARBERG, HALLAND 2013-08-10

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Tvååkers IF i samband med fotbollsläger. Lärde ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Avslutade med autografskrivning. Vädret var väldigt behagligt och stämningen var också bra bland ledare och barn. Hoppas verkligen att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TIMRÅ, MEDELPAD, 2013-08-03

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå i samband med Mid Nordic Cup den 2013-08-03. Lärde även ut fotbollstrix till barnen och hjälpte till med prisutdelning. Publiken var väldigt trevlig och applåderade och bjöd på sig själva till 100 procent. Det var 3:e året i rad som jag var med på cupen. Tycker att klubben arrangerar cupen mycket bra. Önskar fotbollsföreningen lycka till och hoppas att få komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LJUSDAL, HÄLSINGLAND

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Ljusdal i samband med Ljusdalscupen som arrangerades i helgen 27-28/7 -2013. Lärde även ut fotbollstrix till barnen. Autografskrivning blev det också. Det var 48 ungdomslag anmälda mellan 8-15 år gamla. Ungdomscupen var både bra arrangerad och var väldigt trevlig. Hoppas att få komma tillbaka dit igen och önskar fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I VÄXJÖ, SMÅLAND, 2013-06-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Växjö BK i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till  barnen i olika grupper under dagen. Barnen lärde sig fotbollsövningarna väldigt bra och imponerade på alla som var där. Alla barnen hade också chansen att visa upp sig i en egen show på slutet av dagen. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÖSTERVÅLA, UPPLAND, 2013-06-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Östervåla IF i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen lärde sig fotbollsövningarna väldigt bra. Alla barnen hade också chansen att visa upp sig i en egen show på slutet av dagen. Autografskrivning blev det också. Bra väder och fin stämning. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SALA, VÄSTMANLAND, 2013-06-19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Norrby SK i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen lärde sig fotbollsövningarna väldigt bra och imponerade på alla ledare och föräldrar. Autografskrivning blev det också. Fint väder och trevlig stämning. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I ÖVERKALIX, NORRBOTTEN, 2013-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Överkalix IF i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga och klarade bollövningarna väldigt bra. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KOLSVA, VÄSTMANLAND, 2013-06-17

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kolsva i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var koncentrerade och klarade fotbollsövningarna väldigt bra. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I HJÄRTUM, DALSLAND, 2013-06-16

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Hjärtums IS i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga på att hantera bollövningarna i samtliga grupper. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I BÄCKEFORS, DALSLAND, 2013-06-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Bäckefors IF i samband med landslagets fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix i olika grupper under dagen. Barnen var väldigt duktiga och lärde sig många olika övningar att hantera bollen. På slutet av dagen blev det autografskrivning. Det var väldigt trevligt och fint väder var det också. Hoppas naturligtvis  att få komma tillbaks dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TÖSSE, DALSLAND, 2013-06-06

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Tösse IFs fotbollsskola. Lärde ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under dagen. Barnen klarade fotbollstrixen alldeles förträffligt bra. På slutet av dagen blev det autografskrivning till barnen. Bra väder och trevliga barn var det. Bra organiserat och önskar naturligtvis föreningen lycka till i framtiden. Hoppas att få komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KINNE VEDUM,VÄSTERGÖTLAND, 2013-05-18/19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kinne Vedum i samband med Klassfotbollen som arrangerades för 10:e gången. Det var 8:e året som jag var där och uppträde. Lärde ut fotbollstrix,autografskrivning,dubbelnickning mot barn och föräldrar ingick också i mitt uppträdande under 2 långa trevliga dagar. Det är alltid lika roligt att vara där. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaks dit igen nästa år och önskar fotbollsföreningen Kinne Vedum lycka till i framtiden. 

         

 

 

 

UPPTRÄDE PÅ RULLANDE BUSS, STOCKHOLM, 2013-04-30

Uppvisning i fotbollsjonglering på Mastercards Priceless buss i Stockholm. Uppträde på 2:an och 4: ans buss, pratade med passagerare, lärde ut fotbollstrix, autografskrivning,mm. Det är första gången i Sverige man har en rullande Priceles buss i Sverige. Bussen kör i Stockholm 2 veckor och då är det alltid happenings som händer på bussen. Det var väldigt trevligt med alla kontakter med människorna på bussen.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, ÖREBRO, 2013-03-16

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Conventum i samband med fotbollsmässan i Örebro. Den nya tiden blev 13 min 45 sek ca 1460 tillslag. Det var det 550:e världsrekordet. Hade även flera uppvisningar i fotbollsjonglering. Publiken fick även lära sig fotbollstrix och många ville prova på att dubbelnicka med mig. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka dit igen. Mycket trevligt arrangemang med mycket fotbollsanknytning och trevlig publik.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I STUVSTA, STOCKHOLM, 2013-03-09

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Stuvsta. Det nya rekordet lyder på 13 min 42 sek ca 1450 tillslag. Det var mitt 549:e världsrekord. Det gamla rekordet löd på 13 min 40 sek. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering. Det var i samband med ett fotbollsarrangemang med Team Sportia på Coop Forum i Stuvsta. Publiken var trevlig och följde världsrekordet och uppvisningen noga. Autografskrivning blev det också. Tackar Team Sportia för ett trevligt arrangemang och hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KARLSTAD,2013-02-01

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Karlstads kongresshall i samband med en Kick Off den 2013-02-01. Det var Eventbyrån Creative Meetings som anordnade det trevliga evenemanget. Hoppas naturligtvis att det blir flera arbetstillfällen med Creative Meetings.

 

REPORTAGE OM BOLLSINNE I IDROTT OCH KUNSKAP, 2013-02-14

I mitten av februari blir det reportage om mig i tidningen Idrott och Kunskap. Det handlar mest om bollsinne och hur jag började med mitt fotbollskickande. Tidningen ges ut till idrottsforskare och de som jobbar med idrott. Hoppas naturligtvis att det blir ett trevligt reportage.

 

SEMESTER OCH BOLLTROLLANDE I EGYPTEN

Har varit en vecka på semester i Hurghada. Bollade varje dag vid poolen och lärde ut fotbollstrix till turister och personalen. Fantastiskt väder, många nya trevliga vänner och mycket trevlig personal och bra service. God Jul o Gott Nytt År önskar bolltrollaren.

 

 

 

 

 

 

MEDVERKAR I RAMPLJUSET, SVT BARNKANALEN, 2012-12-12

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING, LILJEHOLMEN, STOCKHOLM, 2012-11-24

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Liljeholmen i samband med ett barnkalas. Det var Vanessa som blev 7 år. Barnen var fantastiskt trevliga och bjöd verkligen på sig själva. Dom applåderade och klarade av mina fotbollstrix väldigt bra. Mamma Berit och pappa Anders hade bakat goda tårtor. Hela kalaset var väl organiserat.

  

 

 

 

 

 

MEDVERKAN I RAMPLJUSET, SVT BARNKANALEN, 2012-11-07

Se länken under rubriken Filmer.

 

UPPVISNING I VÄSTRA-KARUP, BÅSTAD, SKÅNE, 2012-10-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Västra-Karup i samband med Västra-Karups IF:s ungdomsavslutning. Innan showen lärde jag ut fotbollstrix till barnen och hjälpte till som prisutdelare. Publiken var väldigt trevlig och klarade av mina utmaningar mycket bra. Det var 2:a gången jag var där. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka i framtiden.

 

UPPVISNING I GRIMSÅS, TRANEMO, VÄSTERGÖTLAND, 2012-10-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Grimsås i samband med Grimsås IF:s ungdomsavslutning. Ungdomarna var väldigt duktiga på att utföra sina utmaningar i showen. Publiken var väldigt trevlig och mycket bra på att applådera. Lärde ut fotbollstrix till barnen innan showen och skrev även autografer. Senare på kvällen hade jag en uppvisning i fotbollsjonglering för seniorerna i föreningen. Det var otroligt trevligt och en fantastisk entusiastisk publik. Även de vuxna  klarade sina utmaningar väldigt bra. Det var naturligtvis utmärkelser samt god mat och dryck på kvällen. Klubben firade sitt 80-års jubileum i år. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I SMEDJEBACKEN, DALARNA, 2012-10-19

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med Smedjebackens IF ungdomsavslutning. Lärde ut fotbollstrix och skrev autografer. Mycket trevligt och alla barn och ungdomar var väldigt duktiga. Hoppas att jag får komma tillbaka. Önskar föreningen lycka till i framtiden.

  

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I JÄDER, ESKILSTUNA, 2012-10-14

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Jäders IFs ungdomsavslutning. Hjälpte även till med prisutdelningen och avslutade med autografskrivning till världsmästarpubliken. Mycket trevlig publik och bra arrangerat var det. Hoppas att jag får komma tillbaka igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I LILLESTRÖM I NORGE 2012-10-12-13

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fötterna  blev det i Lilleström i Norge den 2010-10-13. Det nya världsrekordet lyder nu på 6 min 52 sek 1470 tillslag, mitt 548:e världsrekord. Det var i samband med MTG United for Peace som arrangerades för 3:e gången, det var även den 3:e gången för mig. Var där i 2 dagar och hade uppvisning för den charmerande publiken. Lärde även ut fotbollstrix, dubbelnickning och autografskrivning blev det också. Arrangemanget är en ungdomscup för barn mellan 12 - 15 år. I år var det 14 länder som deltog och på flicksidan vann Sverige. Jätteroligt. Varje nation får representeras med endast ett lag så totalt sett var det bara 14 lag med i turneringen. Respektive land har haft uttagningstävlingar för att vinnande lag skall koras och få deltaga i Norge. Det var även musikunderhållning och en kändismatch på lördagen. Senare på kvällen var det middag, prisutdelning och diskotek för barnen. Syftet med turneringen är att man ska lära känna varandra både på fotbollsplan och utanför planen. Barnen får även åka till Oslo och se den årliga fredsprisnomineringen. MTG arrangerar turneringen och står för alla kostnader. Fantastiskt bra tycker jag. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen. Tackar och önskar turneringen lycka till inför nästa år. 

 

VÄRLDSREKORD I DUBBELNICKNING I SALTSJÖ-BOO, NACKA, STOCKHOLM, 2012-10-07

Världsrekord i dubbelnickning blev det i samband med Nackamästerskapen. En ny kategori av dubbelnickning från Guinness World Records, vilket innebär att man måste stå minst 2 meter från varandra och att det är antalet nickar som räknas och inte tiden, som det var förut. Man får bara nicka en gång sedan måste bollen gå till den andra personen. Man har 3 världsrekordförsök på sig för att klara rekordet. För att rekordet skall godkännas som världsrekord var Guinness krav att nicka bollen till varandra minst 30 gånger. I den nya kategorin dubbelnickning blev världsrekordet 1287 nickningar och tiden stannade på 15 min 57 sek. Den andra dubbelnickaren var Thomas Bodström känd som politiker, fotbollsspelare, författare, advokat, fotbollsordförande i Boo FF, mm. Det var det 547:e världsrekordet för min del men det första i denna nya gren. Hade även uppvisningar i fotbollsjonglering och lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaks till Boo FF igen. Önskar föreningen och Nackamästerskapen lycka till i framtiden.

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I TUMBA , STOCKHOLM, 2012-10-07

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Tumba i samband med Tumba kicken. Cupen genomfördes för 3:e gången och det var 90 deltagande lag. Cupen är emot rasism, väldigt bra tycker jag. Många uppvisningar blev det och flera i den trevliga publiken kom upp och lärde sig fotbollstrix. Bra väder var det också. Autografskrivning blev det. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaks till cupen nästa år. Önskar föreningen och Tumba IF och Cupen lycka till i framtiden.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ LIDINGÖ, STOCKHOLM, 2012-09-09

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Lidingövallens IP i samband med Fotbollens Dag. Det var 2:a gången jag var där. Hade många uppvisningar under hela dagen från kl 11.00 - 16.00. Lärde ut fotbollstrix till publiken och autografskrivning blev det också. Världsmästarpubliken var verkligen trevliga mot varandra och mot mig. IFK lidingö har för närvarande fantastiska 195 ungdomslag. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till i framtiden.

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I HEBY, UPPLAND, 2012-09-02

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Heby i samband med Heby IFs 100 års-jubileum. Det nya rekordet lyder på 13 min 40 sek ca 1463 tillslag. Det var världsrekord nummer 546. Hade även en uppvisning i fotbollsjonglering innan rekordförsöket. Autografskrivning blev det också efter rekordförsöket. Föreningen hade en fotbollens dag för alla ungdomslag i samband med 100 års-jubileumet. Publiken hejade på bra och stämningen var på topp. Det var bra väder och fotbollsplanen var bra att jonglera och spela fotboll på. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen och önskar fötbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KÖPING, 2012-08-25

Många uppvisningar i fotbollsjonglering blev det i Köping i samband med Volvo Powertrains Swedens familjedag. Det var c:a 5000 väldigt trevliga besökare där under dagen. Lärde även ut fotbollstrix både till vuxna och barn. Dubbelnickning med publiken och autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka dit igen. Önskar Volvo Powertrain Sweden lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I SELÅNGER, SUNDSVALL, 2012-08-19

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Selånger i samband med Selångers Marknad. Den nya rekordtiden blev 13 min 39 sek ca 1461 tillslag. Det var världsrekord nr 545. Efter världsrekordet  skrev jag autografer till världsmästarpubliken. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för publiken vid två tillfällen. Först vid Barnscenen och sedan även vid Selångers IP i samband med Svenska Cupen matchen mellan Selånger och Ljungkile. Matchen slutade 6-0 till Ljungkile. Selångers Marknad firade 30 års jubileum. Hoppas att jag får komma tillbaka till Selångers Marknad och önskar Marknadskommitten och fotbollsföreningen lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I LÅNGSHYTTAN, DALARNA 2012-08-18

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Långshyttan i Dalarna i samband med en kändismatch. Det nya rekordet lyder på 13 min 38 sek ca 1460 tillslag. Det var världsrekord nr 544. Hade även en uppvisning i fotbollsjonglering för den charmerande publiken. Skrev även autografer till publiken medan matchen pågick. Matchen spelades mellan Långshyttans gamla fotbollsstjärnor och sponsorer mot kändislaget som bestod av tidigare fotbollsstjärnor, politiker och Let´s dance dansare. Matchen slutade 5-5 och avslutades med straffar. Segrade laget blev Långshyttan och den som avgjorde med sista straffen var världsmästararrangören Arne Larsson. Efter matchen senare på kvällen inbjöds alla fotbollsspelare och sponsorer på kvällsmiddag med underhållning och dans och tacktal mm. Det var kändismatch nr 27 för Långshyttans IK. Dessutom är det inget år man har haft uppehåll inom dessa 27 åren och det tycker jag är imponerande. Utan Arne Larsson hade detta inte varit möjligt och jag tycker att det är fantastiskt att denna unika person orkar få ihop denna match år efter år. Hoppas att han fortsätter med detta konstverk. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till Långshyttans IF och önskar föreningen lycka till i framtiden och tackar alla som har hjälpt till med detta fantastiska arrangemang.

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GUSTAVSBERG, STOCKHOLM, 2012-08-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gustavsberg i samband med Gustavsbergs IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under hela dagen. Barnen hade bra tålamod och lärde sig många fotbollstrix. Det var roligt att se glädjen i varje barn när dom klarade av trixen. Autografskrivning blev det också. Det var strålande sol och allting var jättetrevligt. Hoppas naturligtvis på att få komma tillbaks dit igen. Bra organiserat var det också.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I KOLMÅRDEN, ÖSTERGÖTLAND

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kolmården i samband med Krokeks IFs fotbollsskola. Gick även runt i olika grupper och lärde ut fotbollstrix till alla barnen. Barnen var väldigt duktiga och hade bra tålamod. Det var väldigt kul att se barnens glädje när de utförde fotbollstricksen. Jag var också väldigt imponerad av att föräldrarna var så engagerade att hjälpa till och stötta sina barn i de olika grupperna. Autografskrivning blev det också. Sist men inte minst så tycker jag att det var väldigt bra organiserat av fotbollsledaren Tobias och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka dit igen. Önskar fotbollsföreningen och alla barnen lycka till i framtiden. 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, ÄLVDALEN, DALARNA

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Älvdalen. Den nya rekordtiden blev 13 min 35 sek ca 1453 tillslag. Det var världsrekord nr 543. Hade även en fotbollsjongleringsshow för den underbara publiken. Lärde även ut fotbollstrix och skrev autografer. Det var i samband med en Kändismatch mellan TV-Laget och Älvdalens IFs slocknade stjärnor. Matchen slutade 10-1 till TV-Laget. Matchen var underhållande och publiken gillade läget. Vädret var perfekt och publiksiffran hamnade på 825 personer.

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING, TIMRÅ, MEDELPAD, 2012-08-05

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Timrå utanför Sundsvall 2012-08-05. Det var i samband med Mid Nordic Cup, en ungdomscup. Lärde även ut fotbollstrix under dagen och skrev även autografer. Det var andra gången jag var där och hoppas naturligtvis få komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I BOLLNÄS, HÄLSINGLAND, 2012-08-04

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Bollnäs i samband med Bollnäs IFs Fotbollens Dag. Den nya världsrekordtiden lyder på 13 min 34 sek ca 1450 tillslag. Det var rekord nr 542. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för den trevliga publiken på Långnäs IP. Fick även lära ut fotbollstrix. Autografskrivning blev det också. Hade tur med vädret under hela dagen.

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, UPPSALA, 2012-07-20

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i samband med evenemanget Parksommar som ligger i Uppsala. Det nya rekordet lyder på 13 min 32 sek ca 1450 kickar. Det var det 541:a världsrekordet totalt för min del. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för den unga publiken. Autografskrivning blev det också efter världsrekordet. Hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka dit igen och önskar arrangören lycka till.

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I MALUNG, DALARNA, 2012-06-29

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Malung i samband invigningen av Skinnarcupen. Inmarsch av 70 ungdomslag på Skinnarvallens IP och autografskrivning blev det också. Önskar Skinnarcupen lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka dit igen.

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING I VÄSTERÅS, 2012-06-28

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Västerås i samband med invigningen av Aroscupen i samarbete med Västerås Cityfestival. Hade även fotbollsshow inne på Igor Köpcentrum och även på Aroscupens fotbollsplaner. Avslutade med att slå världsrekordet i liggande fotbollsjonglering på tiden 13 min 31 sek ca 1450 tillslag. Önskar Aroscupen och Västerås Cityfestival lycka till och hoppas naturligtvis på att få komma dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I STRÖMSNÄSBRUK, SMÅLAND, 2012-06-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Strömsnäsbruk i samband med Strömsnäsbruks IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under hela dagen. Barnen inponerade på mig med sin glädje och vilja att klara av fotbollstrixen. Hoppas att barnen fortsätter att träna vidare på bollövningarna. Slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering på tiden 13 min 30 sek ca 1450 kickar. Autografskrivning blev det också. Önskar föreningen lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaks dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I NORRHAM/HAMERÅNGE, 2012-06-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev i Norrham/Hamerånge i samband med Norrham/Hamerånge/Bygdens IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under hela dagen. Barnen imponerade stort på mig med sitt intresse för fötbollstrixen och tålamod. Det är alltid lika roligt att se glädjen i varje barn när dom har lärt sig fotbollstrixen. Hoppas att dom fortsätter att träna på bollövningarna. I showen var barnen duktiga på att applådera och även bra på att klara av mina utmaningar. Önskar föreningen lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka dit igen.

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I ERIKSLUND, STOCKHOLM 2012-06-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Erikslund i samband med Erikslunds IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i grupper under hela dagen. Barnen imponerade på mig med sitt intresse för trixen och även bra tålamod hade dom. Det är verkligen roligt att se glädjen i varje barn när dom har lärt sig något. I showen applåderade barnen bra och klarade av mina utmaningar alldeles utmärkt. Hoppas att barnen tränar vidare på sina fotbollstrix. Önskar även föreningen lycka till och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen.

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I SÄTER, DALARNA, 2012-06-19

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Säter i samband med Säters IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i grupper under hela dagen. Barnen var duktiga och väldigt intresserade av fotbollstrixen. Hoppas att barnen fortsätter att träna på bollövningarna. I showen visade även barnen att dom hade lärt sig fotbollstrixen och applåderna avlöste varandra. Önskar föreningen lycka till och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka igen.

 

 

 

 

 

 

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I BARKARÖ, VÄSTERÅS, 2012-06-18

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Barkarö i samband med Barkarö SKs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till alla barnen i grupper under hela dagen. Barnen var duktiga och engagerade i sina bollövningar. Jag hoppas att dom fortsätter att träna vidare på fotbollstrixen. I showen var barnen duktiga på att applådera och även duktiga på mina utmaningar. Det var andra gången som jag var där. Autografskrivning blev det också.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTBOLLSJONGLERING PÅ ROSLAGSCUPEN, GIMO, UPPLAND, 2012-06-17

Uppvisningar i fotbollsjonglering blev det på Roslagscupen i Gimo som ligger i Uppland. Lärde även ut fotbollstrix till barnen mellan 10 - 16 år gamla. Autografskrivning blev det också. Det var andra gången jag var där och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen.

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I HENÅN  PÅ ORUST, 2012-06-16

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Henån som ligger på Orust. Det var i samband med Henåns IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i grupper under hela dagen. Barnen inponerade på mig stort med sitt tålamod, glädje och kunnande. Hoppas att barnen fortsätter att träna på sina fotbollstrix. I fotbollsshowen var barnen både aktiva och duktiga och bjöd på bra publiktryck. Önskar föreningen lycka till och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka dit igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING HOS TCO I STOCKHOLM, 2012-06-15

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det hos fackförbundet TCO i samband med deras fotbollsfest. Publiken var verkligen otroligt pigg på mina utmaningar. Slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Tiden blev 13 min 30 sek ca 1450 tillslag. Hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka till TCO igen. Sedan var det fotbollsmatchen Sverige - England. Matchen slutade tyvärr 3 - 2 till England.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTBOLLSSHOW I MARIEFRED, 2012-06-14

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Mariefred i samband med IFK Mariefreds fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till barnen i olika grupper under hela dagen. Avslutade dagen med autografskrivning. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig fotbollstrixen. I fotbollshowen var barnen även bra på att applådera och pigga på mina utmaningar. Det var andra gången som jag var hos föreningen och hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I LULEÅ, 2012-06-13

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Luleå i samband med fotbollsskolornas årliga avslutning på Skogsvallen. Det var inmarschering med alla nio fotbollsskolorna på planen. Sedan välkommnades alla fotbollssskolorna. Efter talet så  var det dags för en fotbollsjongleringsshow och efter det var det straffsparkstävling för barnen. Avslutningsvis blev det autografskrivning till alla barnen. En mycket trevlig tillställning och jag önskar fotbollsskolorna och arrangörerna lycka till i framtiden. Hoppas naturligtvis på att få komma tillbaka till Luleå igen.

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING PÅ OLEARYS, STOCKHOLM, 2012 - 05 - 31

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det inne på Olearys vid Regeringsgatan  2012-05-31. Det var i samband med ett företagsevent för olika konsultföretag. Fotbollstema var huvudämnet med prova på aktiviteter. För underhållningen var det även en stand upp om Zlatan och sedan på slutet av kvällen blev det även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Tiden blev 13 min 30 sek. Företaget Cygni var det största företaget där. Mat och dricka och bra stämning var det och alla verkade trivas. Hoppas naturligtvis få flera uppdrag från Life Event och tackar samtidigt Anna Öberg för bra planering.

 

 

INVIGNING OCH VÄRLDSREKORD I MUNKFORS, VÄRMLAND, 2012-05-19

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Munkfors i Värmland den 2012-05-19. Det var i samband med IFK Munkfors invigning av Munkfors Arena. Det nya världsrekordet i liggande fotbollsjonglering lyder på 13 min 29 sek ca 1456 tillslag. Det var det 539:e världsrekordet. Thomas Dennerby, Sveriges förbundkapten i damfotboll var där och invigde arenan tillsammans med sponsorer. Hade även en fotbollsshow för publiken innan världsrekordet startade. Fotbollsmatcher spelades och bra tryck på publiken var det. Det var 3:e gången det blev världsrekord för mig i Munkfors, men första gången på Munkfors Arena.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTBOLLSJONGLERING  I KINNE - VEDUM, GÖTENE , VÄSTERGÖTLAND, 2012-05-12-13

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kinne - Vedum i samband med klassfotbollen. Det var den 7:e gången i rad som jag var där. Lika roligt som vanligt och det populäraste var autografskrivning och dubbelnickning mot mig. Roligt att barnen även ville lära sig fotbollstrix och det blev många frågor om mitt bolltrixande. Hade som vanligt med mig fotbollsmusik som spelades under dagarna. Hjälpte även till med prisutdelningen på slutet av dagen. Bra arrangerat av Kinne - Vedums IFs fotbollsklubb. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka för 8:e gången och då har dom även 10 års jubileum för sin populära klassfotboll.

 

 

 FOTBOLLSFEST, TEKNISKA MUSEET, STOCKHOLM, 2012-05-12 

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det på Tekniska Museet i Stockholm. Eventet som hade fotbollstema handlade om att underhålla företagets anställda så bra som möjligt. Företaget var ett känt TeleComputing företag. Aktiviteter fanns det gott om som hastighetsskjutning, fotbollsspel, mm. En aktivitet var också att titta på mig när jag visade olika fotbollstrix själv, eller med publiken direkt. Fotbollskickning och dubbelnickning blev det också med den fotbollsintresserade publiken. När gästerna åt sin förrätt, middag, efterrätt så gick jag runt bland borden och pratade och skojade med gästerna och hade naturligtvis fotbollen med mig. Det blev mycket fotbollsdiskussioner och även intressant att höra om företagets affärsverksamhet, mm. Autografskrivning blev det också. Eventet arrangerades av Creative Meetings och jag hoppas att få flera uppdrag från dem.

   

 

 

VÄRLDSREKORD PÅ LÖPANDE BAND 2012-03-20-23

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det på Älvsjömässan i Stockholm i samband med Nordbyggmässan. Mässan var riktad mot byggbranschen och pågick mellan den 20-23/3, kl 9-17. Världsrekorden ägde rum i Jobmans monter varje dag vid olika tidpunkter under dagen. Det gamla världsrekordet löd på 13 min 24 sek. Hur skulle det gå? Jo det blev 4 nya världsrekord. Det första på 13 min 25 sek ca 1450 tillslag. Det andra på 13 min 26 sek ca 1451 tillslag. Det tredje på 13 min 27 sek ca 1452 tillslag. Det fjärde på 13 min 28 sek ca 1453 tillslag. Jag har nu 538 världsrekord. Hade även många uppvisningar i fotbollsjongleringens konst under alla dagarna. Hade utmaningar med publiken i form av fotbollsjongleringstävlingar, dubbelnickning mot mig, lärde ut fotbollstrix, fotbollsdiskussioner,m.m. Alla som  deltog i tävlingarna fick priser. Jobman sponsrade naturligtvis det med sina vattenflaskor och Jobman tröjor. Sammanfattningsvis så var det väldigt trevligt att samarbeta med Jobman och att få slå 4 världsrekord i deras monter och jag hoppas att få jobba vidare med dem Det var trevlig publik och väldigt trevliga medarbetare på Jobman. Jag vill också tacka alla som hjälpte till med världsrekordförsöken bland annat fotbollsdomarna Thomas och Reijo, alla videofilmare, fotografer och tidtagare, m.fl. Tack också till Jobmans VD för bra jobb som världsrekordfotbollshållare till världsrekordet. Rekommenderar varmt Nordbyggmässan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING, CONVENTUM ARENA,  I ÖREBRO 2012-02-18

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Örebro den 2012-02-18. Den nya rekordtiden lyder på 13 min 24 sek ca 1440 tillslag. Det var världsrekord nummer 534. Det var i samband med Olympic Day som arrangerades av Olympiska kommitten. Dagen var en prova på dag där barn och ungdomar kunde prova 30 olika idrotter. Jag fanns vid Rynninge IKs fotbollsmonter. Hade uppvisning i fotbollsjonglering och lärde ut fotbollstrix till publiken både den 18e och 19e. Autografskrivning blev det också. Väldigt trevliga dagar och hoppas att det blir fler Olympic Days.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTBOLLSTIDNINGEN OFFSIDE UTE NU 2012-01-24

Fotbollstidningen Offside är ute nu. Den kom ut den 24 januari. I tidningen handlar det bla om fotbollstrixaren Tomas. Om intresse finns så köper man den i pressbyrån för 69 kr. Kommer att lägga ut hela artikeln om en månad. Annars kan man gå in på webben www.offside.org. Hoppas på ett trevligt fotbollsjonglerings år.

 

UPPVISNING I TYRESÖ I STOCKHOLM 2012-01-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Tyresö Rackethall den 2012-01-21. Det var i samband med cancerdagen för barn, som MTG deltog i som sponsor. Fotbollsmålvakten Rabbi Shabban och Bosse Eriksson från Viasat var också där för barnen. Väldigt trevligt att få inspirera barnen med att lära ut fotbollstrix, autografskrivning, dubbelnickning, mm. Barnen var väldigt duktiga och tyckte att det var roligt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I FOTBOLLSJONGLERING I GÖTEBORG 2012-01-13

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i Göteborg den 2012-01-13. Det var i samband med en konferans på Elite Hotel Park Avenue. Det var väldigt trevligt och bra tryck på publiken.

 

Tom

KICKADE BOLL I EGYPTEN SHARM EL SHEIKH 2011-12-16

Hade fotbollsjongleringsshow och lärde ut fotbollstrix till både unga som gamla. Detta inträffade på hotell Hilton Sharm Waterfalls Resort i Sharm el Sheikh i Egypten. Publiken bestod av turister från Ryssland, Norge, Sverige, Ukraina, Polen, England, Tyskar, Holland, och naturligtvis dom trevliga Egypterna. Passade även på att ha en trevlig semester med sol, bad och god mat, mm. Hoppas att jag får återkomma till hotell Hilton igen och kan varmt rekommendera detta hotell för andra som ska resa dit. God Jul o Gott Nytt År önskar bolltrollaren till alla läsare.

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I LIGGANDE FOTBOLLSJONGLERING 2011-11-27

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Ed som tillhör landskapet Dalsland den 2011-11-27. Det var i samband med Eds FFs ungdomsavslutning. Det nya rekordet lyder på 13 min 23 sek ca 1460 tillslag. Det var det 533:e världsrekordet totalt. Hade lite problem mellan 6-9 minuter under världsrekordet och var nära att missa efter 8 min och 30 sek. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och tog även upp publiken som ingår i showen. Jag tycker att dom som kom upp på scenen var modiga och trevliga och duktiga. Fick även äran att dela ut några priser. Autografskrivning blev det också. Det var 10 år sen jag var där sist och hoppas naturligtvis att jag får komma tillbaka igen. Önskar föreningen lycka till i framtiden. Just det, jag fyller år den 27 november, vilken bra födelsedagspresent till mig själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREVLIG UNGDOMSAVSLUTNING I TRELLEBORG, SKÅNE 2011-11-20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med FC Trelleborgs ungdomsavslutning den 2011-11-20. Jag höll även i prisutdelningen. I showen fanns det många duktiga fotbollsspelare som visade att dom kunde klara av utmaningarna som dom fick på scenen. Det var bra tryck på publiken och uppskattningsvis 300 barn som var där. Autografskrivning blev det också. Önskar klubben lycka till i framtiden och hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till föreningen vid ett annat lämpligt tillfälle.

 

 

 

 

 

UNGDOMSAVSLUTNING I KOLSVA, VÄSTMANLAND 2011-10-16

Hemlig gäst och uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Kolsva, Köping, som tillhör Västmanland. Det var i samband med Kolsva IFs ungdomsavslutning. Fika och prisutdelning till alla ungdomslag var det. I showen var publiken både trevliga och pigga på att komma upp på olika utmaningar. Autografskrivning blev det också. Hoppas att få komma tillbaka dit igen och önskar föreningen lycka till.

 

 

 

 

 

 

KICKADE BOLL I KATRINEHOLM 2011-10-12

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Katrineholm i samband med Värmbols Fcs fotbollsgala. Det var många fina priser som delades ut inom fotbollsföreningen. Det var väldigt trevlig och rolig publik som verkligen bjöd på sig själva. Många vågade komma upp i showen och prova på olika utmaningar, mm. Jag hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till föreningen och önskar också  klubben lycka till i framtiden. Tackar även för den utsökt goda maten som serverades under kvällen.

 

VÄRLDSREKORD 2011-10-08 I LILLESTRÖM, NORGE

Fick återigen förtroendet att medverka i MTG United for Peace, ett fantastiskt projekt för att se till att barn från 12 olika länder och olika bakgrunder träffas och har fotboll som gemensam nämnare. Världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fötterna blev det. Det nya rekordet lyder på 6 min 49 sek ca 1400 kickar. Det var det 532:a världsrekordet totalt. Lärde ut fotbollstrix till barnen och hade uppvisning. Autografskrivning blev det också. En fantastisk upplevelse att få vara med igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUBBLA VÄRLDSREKORD I VÄLLINGBY STOCKHOLM 2011-09-25

Dubbla Världsrekord i fotbollsjonglering blev det i Vällingby Centrum 2011-09-25 i samband med Vällingbydagarna. Det första världsrekordet slogs i liggande fotbollsjonglering och den nya rekordtiden blev 13 min 19 sek ca 1467 tillslag. Det andra världsreordet var i sittande fotbollsjonglering med fötterna och den nya rekordtiden lyder på 1 tim 28 min 49 sek ca 14000 kickar. Det var 10 år sedan jag slog sittande fotbollsjonglering med fötterna. Det blev mitt 530:e och 531:a världsrekordet totalt. Hade även två uppvisningar i fotbollsjonglering och lärde även ut fotbollstrix till publiken. Autografskrivning blev det också. Hade tur med vädret och trevligt hade jag också fast rekordförsöken både var psykiskt och fysiskt jobbiga. Bra tryck på publiken var det också. Bra arrangerat och hoppas att få komma tillbaka till Vällingbydagarna och önskar arrangören Lars och hans medhjälpare lycka till med Vällingbydagarna i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I SALTSJÖ-BOO 2011-09-18 

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Saltsjö-Boo i samband med Boo FFs Fotbollens dag och även 30 års-jubileum och invigning av klubbens nya Cafeteria. Det nya rekordet lyder på 13 min 18 sek ca 1462 tillslag. Det var det 529:e världsrekordet totalt. Det var många aktiviteter för dagen som exempelvis att Markoolio gick runt och skrev autografer och att jag och Tomas Bodström hade uppvisning i dubbelnickning samt många prova på aktiviteter för barnen. Jag hade många uppvisningar i fotbollsjonglering under dagen eftersom det kom ny publik under hela dagen. Lärde även ut fotbollstrix till alla trevliga barn och vuxna. Autografskrivning blev det också. Blev även bjuden på smörgåstårta av föreningen. Tackar klubben för ett fint arrangemang och framförallt för gästvänligheten som jag fick från både styrelsen publiken och alla eldsjälar som hjälpte till, mm. Hoppas att få komma tillbaka till föreningen vid ett annat tillfälle och önskar alla barnen och föreningen lycka till.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I LIDINGÖ STOCKHOLM 2011-09-11

Uppvisning i fotbollsjonglering var det i samband med IFK Lidingös fotbollens dag på Lidingövallen. Var tillgänglig hela dan och lärde ut fotbollstrix och skrev autografer. Det var många trevliga fotbollspelare som ville komma upp och prova på olika utmaningar med fotbollen i showen och utanför showen. Det var perfekt fotbollsjongleringsväder med lite sol och vindstilla. Hoppas att få återkomma till fotbollsföreningen igen och önskar lycka till i framtiden. Kanske finns det någon ny fotbollstrollare i klubben?

 

 

 

 

 

 

 

 

INOFFICIELLT VÄRLDSREKORD I KARLSHAMN, BLEKINGE 2011-09-10

Inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i samband med Högadals IS 90 - års jubileum. Tiden blev 13 min 18 sek ca 1460 kickar. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering inför en förväntansfull och trevlig publik. Lärde även ut fotbollstrix och skrev autografer. Hoppas att jag får återkomma.

 

 

 

 

 

 

Tom
Tom

VÄRLDSREKORD I STAFFANSTORP I SKÅNE 2011-09-03

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Staffanstorp i Skåne i samband med Staffanstorps GIFs invigning av idrottsanläggningen Staffansvallen. Det nya världsrekordet blev 13 min 16 sek ca 1455 tillslag. Det var det 528:e världsrekordet totalt. Hade även hjälp av duktiga cheerleaders och en trevlig speaker från Cirkus Cirkör under världsrekordförsöket. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering. Lärde ut fotbollstrix till både vuxna och barn. Trevlig dag med bra väder. Hoppas att få komma tillbaka till Staffanstorps GIF vid något tillfälle. Det var väldigt bra organiserat under hela dagen. Önskar lycka till i framtiden och hoppas att idrottsanläggningen och fotbollsplanerna kommer till stor nytta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INOFFICIELLT VÄRLDSREKORD I MÖLNDAL, GÖTEBORG, 2011-08-28

Det var i samband med invigning av Solängens BKs nya konstgräsplan. Rekordtiden blev 13 min 16 sek ca 1450 tillslag. Fotbollsplanen var väldigt fin och kommer säkert att uppskattas av alla fotbollspelare och publik, mm. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för publiken. Autografskrivning blev det också. Hoppas naturligtvis att få komma tillbaka till föreningen igen vid något tillfälle. Det var väldigt trevligt och bra stämning på publiken. Önskar också att det ska gå bra för fotbollsklubben i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I UTBYNÄS, GÖTEBORG 2011-08-27

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i samband med Utbynäs SKs Fotbollens dag. Det var väldigt trevligt att vara där. Lärde även ut fotbollstrix till den underbara publiken. Det fanns många fotbollstrixtalanger i publiken. Autografskrivning blev det också. Hoppas att få komma tillbaka igen till den trevliga fotbollsföreningen. Önskar klubben lycka till i framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I EDENRYD, SKÅNE 2011-08-20

Det nya världsrekordet i liggande fotbollsjonglering blev 13 min 15 sek ca 1447 kickar. Det var det 527:e världsrekordet totalt. Hade även flera shower i fotbollsjonglering under dagen. Lärde även ut fotbollstrix till alla trevliga barn. Autografskrivning blev det också. Det var väldigt trevligt att vara där och bra arrangerat var det också. Det var i samband med Edenryds IFs Fotbollens Dag. Bra väder med många fotbollsmatcher under dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I OVESHOLM, SKÅNE 2011-08-13

Det nya världsrekordet i liggande fotbollsjonglering blev 13 min 14 sek ca 1450 kickar. Det var det 526e: världsrekordet totalt. Det var i samband med Ovesholms IFs 75- års jubileum Hade även uppvisning i fotbollsjonglering och tog även upp publiken som fick prova på olika sorts trix, mm. Det var väldigt trevligt att vara där.

 

 

 

 

 

 

LÄRDE UT TRIX I ÖSTERBYBRUK, UPPLAND, 2011-08-09

Det var i  samband med Films Sk - IFK D/Ö fotbollsskola som jag lärde ut fotbollstrix till alla fotbollsintresserade barn mellan 6 -13 år. Gick runt under hela dagen i olika grupper och lärde ut trixen. Senare under eftermiddagen så hade jag en fotbollsshow för den underbart trevliga publiken. Showen går till så att jag visar vad jag kan med fotbollen och att jag även tar upp publiken som får prova på olika trix och utmaningar mot mig. Skrev även autografer till barnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING PÅ LULEÅKALASET, NORRBOTTEN, 2011-08-06

Jongleringsshow på scenen i samband med Norrbottens Fotbollsskola Allians. Hade även shower på gatorna runt om på Luleåkalaset. Väldigt roligt med så många människor och en fantastisk publik. Mycket trevligt bemötande från arrangören och jag hoppas få komma tillbaka fler gånger.

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I TIMRÅ, MEDELPAD, 2011-08-05

Hade uppvisning i fotbollsjonglering i samband med Mid Nordic Cup. Väldigt roligt att så många barn och vuxna ville delta i showen och lära sig olika trix samt olika utmaningar tillsammans med mig. Autografskrivning blev det också. Det var väldigt trevligt att få vara där och jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 VÄRLDSREKORD I VÅXTORP 2011-07-30

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Våxtorp som tillhör Hallands Län. Det var i samband med Våxtorps IFs 70 års jubileum. Den nya rekordtiden blev 13 min 13 sek, ca 1440 kickar. Det var det 525:e världsrekordet. Hade även en show i fotbollsjonglering inför en trevlig och fotbollsintresserad publik. Showen går till så att jag visar vad jag kan med fotbollen och att jag tar upp publiken som får prova på lite fotbollstrix och utmaningar,mm. Senare under dagen så lärde jag ut fotbollstrix till alla fotbollsintresserade. De som provade på trixen var väldigt duktiga och engagerade. Det var väldigt trevligt att få komma till Våxtorp. Hoppas att jag är välkommen tillbaka.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I KUNGSTRÄDGÅRDEN 2011-07-09

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i kungsträdgården inför en påhejad publik. Det var i samband med Stockholm Street  Festival.

 

 

 

UPPVISNING I GAMLEBY 2011-07-02

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gamleby i samband med Akzo Nobel Cup. Var tillgänglig under hela dan och det var mycket trevligt att få vara med där. Många barn passade även på att fråga om råd och lära sig fotbollstrix. Autografskrivning blev det också. Det var den 7:e gången jag var där. Hoppas att få komma tillbaka nästa år också.

 

FOTBOLLSJONGLERING I MJÖLBY 2011-06-30

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Mjölby, Östergötland i samband med Mjölby ai/sf fotbollsskola. Gick även runt i grupper och lärde ut fotbollstrix till barnen under hela dan. Barnen lyssnade och tittade och lärde sig trixen fenomenalt bra. Mycket imponerande. Trevliga ledare och bra planerat. Autografskrivning blev det också.

 

 

VÄRLDSREKORD I MUNKTORP 2011-06-23

Lärde ut fotbollstrix i olika grupper under hela dan till alla barnen i Munktorp, Västmanland. Det var i samband med Munktorps BKs fotbollsskola. Hade även en fotbollsjongleringsshow och autografskrivning blev det också. Barnen lärde sig trixen och trevligt var det också. På slutet av dagen så var det dags för världsrekordförsök i liggande fotbollsjonglering. Det blev världsrekord och det nya rekordet lyder på 13 min 10 sek ca 1447 tillslag. Det var det 524:e världsrekordet totalt.  

 

FOTBOLLSSHOW I GUSUM 2011-06-22 

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gusum, Östergötland. Det var i samband med Gusums IFs fotbollsskola. Lärde även ut fotbollstrix till alla barnen i grupper under hela dagen och autografskrivning blev det också. Barnen var jätteduktiga så ledarna borde vare jättestolta och nöjda. Bra planerat var det också.

 

 

 

 BESÖK I BARKARÖ 2011-06-21

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Barkarö, Västmanland. Det var i samband med Barkarö SKs fotbollsskola. Jag gick även runt i grupper hela dan och lärde ut fotbollstrix till barnen. Barnen var jätteduktiga och lärde sig många trix.

 

 

 

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I KÄLLBY 2011-06-20

Fotbollsjongleringstrix lärde jag ut till barnen i grupper  i samband med fotbollsskolan i Källby, Västergötland. Hade även en uppvisning i fotbollsjonglering och autografskrivning blev det. Mycket trevligt.

 

 

 

 

FOTBOLLSJONGLERING PÅ GULDMARKNADEN 2011-06-19/20

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Dala Järna, Dalarna i samband med Guldmarknaden. Slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Guldmarknden började i samband med att Gunde Svan var världsmästare på längdskidor. Gunde Svan kommer från Dala Järna. Det var väldigt trevligt och väl organiserat. Hoppas verkligen att jag får komma tillbaka dit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHOW I TORSLANDA 2011-06-17

Fotbollsjongleringshow i Torslanda, Göteborg blev det i samband med Torslanda IKs fotbollsskola. Gick även runt i grupperna och lärde ut fotbollstrix till barnen. Barnen var väldigt duktiga på att lära sig trixen snabbt. Imponerande. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING 2011-06-16 

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Norrstrand, Värmland den 16-6-2011. Det var i samband med Norrstrands IFs fotbollsskola. Det var det 523:e världsrekordet totalt. Den nya rekordtiden lyder på 13 min 07 sek ca 1445 tillslag. Hade även en fotbollsjongleringsshow för publiken. Gick även runt i grupper och lärde ut fotbollstrix till barnen under hela dagen. Fantastiskt duktiga barn och ledare i mina ögon. En härlig och  trevlig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄRDE UT FOTBOLLSTRIX I RASBO 2011-06-15 

Lärde ut fotbollstrix till barnen i Rasbo IKs fotbollsskola utanför Uppsala den 15-6-2011. Gick runt i olika grupper under hela dagen och lärde ut trixen. Hade även en fotbollsjongleringsshow för barnen. Det blev även mycket autografer som jag fick skriva. Roligt att se så många barn lära sig så många trix på så kort tid.

 

 

 

UPPVISNING I GÄLLIVARE 2011-06-14 

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det i Gällivare, Norrbotten den 14-6-2011. Det var i samband med Gällivare SKs fotbollsskola. Lärde även ut trix under hela dagen till väldigt duktiga barn. Hade även uppvisning inne på Coop forum i Gällivare och slog även ett inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering.

 

 

 

 

 

'

 

 

 

 

 

VÄRLDSREKORD I FOTBOLLSJONGLERING

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Riddarhyttan som tillhör Västmanland den 6-6-2011. Det var i samband med Riddarhytte SK 110 års jubileum. Inte dåligt att få slå världsrekord på sveriges nationaldag. Den nya tiden lyder på 13 min 04 sek ca 1450 kickar. Det var det 522:a världsrekordet totalt. Hade även en show för den fantastiskt trevliga publiken. Lärde även ut fotbollstricks till barnen. Autografskrivning blev det direkt efter världsrekordförsöket. Roligt att få komma till Riddarhyttan igen. För 10 år sedan fyllde föreningen 100 år och då blev det också världsrekord. Hoppas att jag är välkommen igen för det har varit trevligt båda gångerna.

 

 

 

 

 

 

UPPVISNING I KINNEVEDUM 2011-05-28/29 

Uppvisning i fotbollsjonglering i kinnevedum, Västergötland var det i samband med klassfotbollen som hölls för 8e gången. För min del så var det den 6e gången jag var där. Mycket trevligt med bra publik som vanligt. Det populäraste var att skriva autografer och stående dubbelnickning med mig. Lärde även ut många fotbollstricks till barnen.

 

 

 

 

 

 

FOTBOLLSSHOW I BURSERYD 14/5

Uppvisning och inofficiellt världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i samband med Burseryd IF:s 80-års jubileum. Tiden blev 13 minuter och 2 sekunder. Publiken var fantastiskt trevlig och stämningen på topp. Hoppas att få komma tillbaka igen.

 

 

UPPVISNING VID RIKSIDROTTSMUSEET

Uppvisning i fotbollsjonglering blev det vid Riksidrottsmuseet den 20-4-2011. Hade 6 st uppvisningar med en mycket trevlig publik. Publiken bestod mest av barn från fritids i stockholmsområdet. Det är så roligt att få inspirera barn i fotbollens värld, lärde barnen många fotbollstrix och de var väldigt duktiga. Hoppas att de hade kul för det hade jag. Roligt att barnen ville ha autografer.

 

VÄRLDSREKORD VID RIKSIDROTTSMUSEET

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det vid riksidrottsmuseumet den 16-4-2011. Den nya tiden blev 13 min 02 sek ca 1424 tillslag. Det var det 521:a världsrekordet. En mycket trevlig dag med bra väder och påhejad publik. Hade även 2 st uppvisningar under dagen. Kommer att vara där igen den 20-4-2011 mellan kl 12.00 - 14.00. Då bjuds alla fritidsgårdar in till riksidrottsmuseumet. Hoppas på mycket besökare.

 

 

VÄRLDSREKORD I TV4´S  NYHETSMORGON DEN 2 APRIL 2011

Det blev världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Tiden blev 13 min 01 sek ca 1422 kickar. Det var mitt 520:e världsrekord och det var väldigt trevligt och spännande. Jag var inbjuden med anledning av fotbollsallsvenskans premiär. Jätteroligt!

 

 

VÄRLDSREKORD I HELSINGBORG!

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Helsingborg den 3-3-2011. Det var i samband med invigningen av den nya Grollsbutiken. Det nya världsrekordet lyder på 13 minuter 00 sek ca 1430 tillslag. Det var det 519 världsrekordet. Hade även uppvisning i fotbollsjonglering för dom trevliga gästerna som besökte butiken. En mycket trevlig dag . Önskar lycka till för Grolls butik i Helsingborg.

 

TREVLIG AVSLUTNING I LINERO I LUND!

Trevlig ungdomsavslutning i Linero IF i Lund var det den 25-11-2010. Lärde ut fotbollstrix till barnen. Barnen var väldigt duktiga. Döljer det sig en världsmästare där? Hade även en show i fotbollsjongleringens konst och autografskrivning blev det också. Sammanfattningsvis så var det väldigt bra planerat. Hoppas att jag är välkommen tillbaka till Linero IF någongång.

 

 VÄRLDSREKORD I ÖREBRO!

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering blev det i Örebro den 7-10-2010. Det var i samband med Grolls invigning av den nya butiken. Den nya tiden blev 12 min 57 sek ca 1400 kickar. Det var det 516:de världsrekordet. Hade åven trevligt med alla besökare och hade även några shower i fotbollsjongleringens konst.  

VÄRLDSREKORD I RÅDMANSÖ

En trevlig dag i samband med Rådmansö SK 60-års jubileum. Dagen började i sporthallen med aktiviteter och jag hade även en show för ungdomarna. Lärde även ut en del fotbollstrix till ungdomarna. Fortsatte på kvällen i Bygdegården med show och världsrekord i liggande fotbollsjonglering. Den nya tiden blev 12 min 59 sek ca 1410 tillslag. Det var det 518:de världsrekordet.

 

VÄRLDSREKORD I NORGE!

Världsrekord i liggande fotbollsjonglering under fötterna blev det i Lilleström i Norge den 2010-10-09 i samband med MTG United for pease. Var där i 2 dagar och första dagen lärde jag ut trix till barnen och showade med bollen. Andra dagen så hade jag en show, lärde ut trix, slog världsrekord. Den nya tiden i liggande fotbollsjonglering blev 6 min 48 sek ca 1400 kickar. Det var det 517:de världsrekordet. I arrangemanget deltog det ungdomslag från 12 olika nationer